reklama
Leonia89
Zaciekawiona BB
Dziewczyny powiedzcie mi jak u Was z brzuchami? Ponoć przy drugiej ciąży brzuch szybciej się pojawia ale kurcze to niemożliwe żeby już zaczęło "wypychac"... 6 tydzień a ja wyglądam jakbym była po sporym obiedzie
Mam dokładnie tak samo... strasznie mi wywala brzuch. Jest jakiś taki napompowany, a przecież to początek. Przy pierwszej ciąży nie miałam czegoś takiego. Ostatnio w pracy musiałam rozpiąć guzik w spodniach bo tak mnie gniotło. Dobrze że bluzka była luźna i dłuższa
poziomka_84
Fanka BB :)
Ja jeszcze nie zauważyłam brzuszka, bo niestety przez ostatni rok miałam brzuszek spożywczy a w pierwszej ciąży miałam bardzo mały brzuszek - dopiero w 20 tc zaczęłam nosić ciążowe spodnie. Jestem ciekawa, jak będzie tym razem
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyna82
Czy mogę też do Was dołączyć. Ostatni okres był 03.06.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Leonia89
Zaciekawiona BB
@Dziewczyna82 oczywiście że możesz witaj i moje gratulacje
Dziewczyna82
Dziewczyna82
Jeszcze jestem w szokuNapisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
nadia433
Hej, ja tez ostatni okres mialam 21.05 tyle ze 2016r Jestem marcowką 2017r Weszlam do Was zobaczyc i powspominac siebie z przed roku Sylwia, ja urodzilam 15.02, trzymam kciuki za Was wszystkie. Pozdrawiam marcowa mama 2017Hej dziewczyny chciałabym do Was dołączyć ale nie wiem czy nie załapie się jeszcze na Luty, ponieważ cykle mam nieregularne a w poniedziałek byłam u lekarza i jeszcze nie mógł mi nic dokładniej powiedzieć. Ale może zacznę od początku : mam 25 lat i od roku staramy się z mężem o pierwsze dziecko i jak dotąd nie wychodziło co mnie martwiło . Jak już wcześniej wspomniałam mam nie regularne cykle ( ostatnią @ miałam 21.05) i myślałam , że i w tym cyklu się nie udało, chociaż piersi mnie trochę inaczej bolały niż zwykle więc w piątek(23.06.) postanowiłam zrobić test i po chwili ukazały się dwie piękne krechy w co nie mogłam uwierzyć i od razu pobiegłam do męża żeby zobaczył czy tam na pewno są dwie potwierdził od razu umówiłam się do lekarza na poniedziałek 26.06. . Także potwierdził ciąże ale powiedział że jest jeszcze zbyt wczesna żeby mógł cokolwiek więcej powiedzieć ale jest 4,3 mm pęcherzyk następną wizytę mam 14. 07. We wtorek zrobiłam bete i mój wynik to 2756.6.
Co o tym myślicie ? Pozdrawiam
@Sylwia1805 i @Dziewczyna82 gratuluję i witajcie
Co do brzuszków, to ja mam wzdęcie i problem z toaletą i w związku z tym wywalony brzuszek
Co do brzuszków, to ja mam wzdęcie i problem z toaletą i w związku z tym wywalony brzuszek
reklama
poziomka_84
Kto dzisiaj ma betę? Trzymam kciuki!