reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny dzisiaj tylko was czytam. No tak mi łeb pęka, że jasna cholera mnie bierze. Tył głowy i w lewej skroni. Apapu brać nie będę, bo tempki nie mam. Nawet chwilowa drzemka nie pomogła:( tragedia:( milego dnia.

Dziewczyny dzisiaj tylko was czytam. No tak mi łeb pęka, że jasna cholera mnie bierze. Tył głowy i w lewej skroni. Apapu brać nie będę, bo tempki nie mam. Nawet chwilowa drzemka nie pomogła:( tragedia:( milego dnia.
Dziękuję i wzajemnie[emoji16] spróbuj wypić wody czasem brak nawodnienia powoduje ból głowy[emoji2]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Myślałam, że tylko ja mam taki kiepski dzień... głowa mnie boli, mdli mnie cały dzień, a jutro obrona :( Staram się nie stresować, ale jakoś tak na zawołanie nie potrafię się wyluzować ;)

Co do imion to u nas będzie Marcelina albo Jaś.

A typy wózków:

1. Graco evo xt
i-graco-evo-xt-gleboko-spacerowy-fotelik.jpg

2. Cybex Balios M

i-cybex-balios-m-true-blue-gleboko-spacerowy-cybex-cloud-q.jpg

3. X lander X move

i-x-lander-x-move-sunny-orange-gleboko-spacerowy.jpg

Dziewczyny strasznie mnie boli podbrzusze. ..zakulo mnie kilka razy i to mocno. Strasznie się boje

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry