Dziewczyna82
Fanka BB :)
Ja mam synka Juliana[emoji3]Mi się podoba Julian [emoji3]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam synka Juliana[emoji3]Mi się podoba Julian [emoji3]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Grzeczny czy rozrabiaka tak jak Bartosz?Ja mam synka Juliana[emoji3]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję i wzajemnie[emoji16] spróbuj wypić wody czasem brak nawodnienia powoduje ból głowy[emoji2]Dziewczyny dzisiaj tylko was czytam. No tak mi łeb pęka, że jasna cholera mnie bierze. Tył głowy i w lewej skroni. Apapu brać nie będę, bo tempki nie mam. Nawet chwilowa drzemka nie pomogła tragedia milego dnia.
Dziewczyny dzisiaj tylko was czytam. No tak mi łeb pęka, że jasna cholera mnie bierze. Tył głowy i w lewej skroni. Apapu brać nie będę, bo tempki nie mam. Nawet chwilowa drzemka nie pomogła tragedia milego dnia.
Poloz sie Kochana i sie nie denerwuj. Odpocznij i obserwuj. Jak bedzie batdzo bolalo jedz na IPDziewczyny strasznie mnie boli podbrzusze. ..zakulo mnie kilka razy i to mocno. Strasznie się boje
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom