reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bar Bra mam praktycznie identyczny lezaczek :) po starszym synku:) dokladnie taki:
uploadfromtaptalk1453397760753.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1453397760753.jpg
    uploadfromtaptalk1453397760753.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 150
oj dziewczyny, litości nie macie, tyle stron od wczoraj?;)

spróbuję was nadrobić jak młodego położę spać..
ja wczoraj myślałam że na IP wyląduje, bo miałam częste skurcze...wzięłam 2 nospy, prysznic i powoli przeszło,, ale padłam o 21 i spałam prawie do 8...tylko dziś czuję się jak bym wcale nie spała. w sobote wizyta, mam nadzieję, że nic tam się nie dzieje, bo mam wrażenie że dziś opadł brzuch..
chyba w końcu muszę zacząć pakować tę torbę, bo się jeszcze za to nie zabrałam. dziś znajomy mi powiedział, że córy zazwyczaj przed terminem się rodzą. Czy u mamusiek dziewczynek też tak było?

Witam sie wieczornie. Dzis tez u mnie dzień w biegu... po poludniu piszlam do mamy a za chwile zadzwonil rzeczoznawca ze bedzie za godz. Wiec zostawilam corke i podreptalam do domku. Pan z pzu zajal mi godzine bo co odsniezyl to tak sypalo ze musial od nowa zeby dobrze zdjecia wyszly. Mowil ze szkoda jest calkowita wiec chyba szybko wyplaca odszkodowanie... a z dobrych wiesci to znalezlismy autko i w niedziele kupujemy. Objezdxilismy okolice a auto stalo 3 km od nas

Hey dziewczyny :) ja tylko na chwileczkę ... dziś ogarniałam temat alkoholu na wesele i przyjechał pan z zamówieniem ..., tyle że nie przywiózł takiego wina jak powinien ... masakra, ale przynajmniej pomógł wnosić do piwnicy do rodziców :p naklejki tez przyszły i jakość do d*y, ale postanowiłam sie nie przejmowac :p wina nie przyjelam, zapłaciłam mniej, moze w marketach ogarniemy to winko ... a naklejki razem z butelką wylądują na końcu w śmietniku wiec tez nie ma co płakać :p teraz czekam na wizyte rodziców ... a jutro moze fotki wkleje bo przyszedł mi przewijak :D

A odnosnie dnia babci ... musiałam u rodziców czekac na dostawę tego alko, a babcia mieszka w mieszkaniu pod rodzicami ... weszłam na półpietro i ... olśnienie - nic nie mam ze soba dla babci :D w tył zwrot i do sklepu po czekoladki HIHI :p tato smiał sie ze mnie pół dnia GAPA :p

reklama
ale super te leżaczki, chyba tez sie nad takim zastanowię

barbra pantenol jest dobry na oparzenia, a potem na blizne polecam Contratubex, mi po cesarce i laparoskopii prawie nic nie zostało.

ja chciałam złożyć mojej babci życzenia przez tel, bo niestety mieszka 300 km od nas, ale niestety dziś był jeden z tych dni, w których już nie kontaktuje, nawet nie wiedziała z kim rozmawia:( niestety lata i choroby robią swoje...

Do góry