reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcowe mamy 2016

Swoją droga dziwne, ze nie chcą Ci od razu zrobic cesarki. Takie skoki tętna sa faktycznie normalne podczas porodu, ale u Ciebie bez akcji porodowej sie pojawiają.. Takze ciekawa jestem jak sie to tętno bedzie zachowywać podczas porodu SN. Hmm.. Nie będę sie doktoryzować, pewnie wiedzą co robią :))

Ze niby lepszy porod naturalny..zobaczymy w praktyce jak wyjdzie,oby cisnienie nie skakalo wiecej...Chyba ze ginekolog cos innego powie...AZ sie boje juz...

reklama
Cien z tym tętnem to nie zarty.
Ja jeszxze lekow nie biore ale mam zalecone betablocery tyle ze musze skonsultowac to z rodzinnym i ginekologiem.Jakie leki Ty bierzesz na to tetno ?

No wiem,zwlaszcza ze juz 3 lek biore i Holter dalej tragiczny....
Bralam Metocard,Isoptin i teraz Propranolol a w szpitalu 1 albo 2 sprobuja zalezy jak beda dzialac,bo je mozna juz w 3 trymestrze brac...I oczywiscie magnez...

Cień, myślę, że w końcu dobiorą odpowiednie leki i uspokoi się Twoje tętno :)
Ja tak narzekam na wszystko, a powinnam się cieszyć, bo te moje dolegliwości to pikuś przy tych waszych! Będzie dobrze, jeszcze 2 m-ce ;) :-) :)

Ja dziś mam rosołek na obiad. Idę zjeść i biorę się za prasowanie. Ostatnie pranie mi się pierze- rożki i pościel i będzie finito ;) :-) :):-) :):-) :) zmęczona jestem :p dziś mnie mama zbudziła o 9.00, wpadła w odwiedziny do swojej przyszłej wnusi :-) :)

OOo witamy cocosh co u was?

Poczytuję Was, a raczej nadrabiam codziennie :) Mamy niestety dzień w dzień 1000 spraw do ogarnięcia. Wczoraj drzwi mi montowali dodatkowo. Chcemy jeszcze samochód mój stary sprzedać bo stoi i rdzewieje. Ja ciągle sprawdzam co jeszcze brakuję dla Marysi, żeby mieć gotowe przed Miśka szpitalem. Zaraz wrzucę na wyprawkowym co mi się udało upolować.

Ogólnie dzień jest za krótki :) a co odchacze coś na liście "to do" to dochodzi mi 10 nowych pozycji.

Kasa mi wpłynęła w końcu z ZUS :) szału nie ma ale przynajmniej jest już na koncie.
Teraz już myślimy co z męża wypłatą. Tam to są dopiero kombinacje w firmie. Prawie połowę pensji dostaje jako umowę na zlecenie bo poszedł szefowi na rękę. Jemu też po miesiącu chorobowe będzie ZUS wypłacał więc czekamy teraz na pojawienie się jego szefa, żeby z nim pogadać jak będzie wyglądało wypłacanie tej kasy za "zlecenie". Liczymy, że zachowa się jak należy i skoro my poszliśmy na rękę to on nam teraz też.
Walizkę dla męża już spakowałam ale dla siebie na razie jeszcze mam w rozsypce.

Cieńznowu szpital biedulko? :((( Współczuję.

Pisałyście o mieloych a ja wczoraj pochłonęłam z 5, właśnie z buraczkami. Mamusia przyjechała i przwiozła.
I znowu tydzień zdrowego jedzenia i jeden dzień gdzie 5 mielonych i 3 kawałki ciasta 3 bit. Chyba z nerwów pzerd jutrzejszym badaniem i ważeniem :)

Witam się :D
Dzisiaj będę dopisywać chaotycznie bo coś nie chce mi zaznaczać kto co pisał i mi sie usowa jak jade o str. Dalej

Więc ja jeszcze nie mam żadnego kombinezonu myślę nad polarowym Ale wszystko wyjdzie w praniu :)

Którąś pisała o sądzie... ja w ciąży byłam już dwa razy we wrześniu mnie odwiozla karetka do szpitala z sali rozpraw a w październiku sędzia pozwolił mi zeznawać na siedząco... stres niesamowity!! a alimentów nie płaci ten fundusz alimentacyjny?

Ja wczoraj znalazłam dwa ręczniki z kapturem za 20zł babka chciała sprzedać bo się jej synek urodził a nie córeczka :D i dzisiaj byłam odebrać 5km odemnie mieszka.

Byłam na ginekolog za tydzień mam się zgłosić na wizytę do Anastezjologa :) zeby miec znieczulenie podczas porodu a co śmieszne do cc nie trzeba mieć wizyty wcześniej a do znieczulenia podczas porodu trzeba...

Dzisiaj mam z moim kryzys w związku więc żaden z nas się do siebie nie odzywa a wszystko przez jego matkę :/ i dobrze nawet nie chce mi się z nim gadać

Mam wizyte we wtorek a strasznie mi śluz dzisiaj leci i to w dużych ilościach i tak dziwnie mnie szczypie na dole :/ nie wiem co jest grane...

Leżę w sypialni muszę się zdrzemnac cos mala zaś jest na dole czuję jakby zaraz miała wyjść takie wrażenie pulsacyjne mam haha

Cień biedaczku :* do szpitala... Ale może tak też lepiej pobadaja Cię poobserwuja i będą wiedzieli na czym stoją! :)

Mnie od 3 dni tak boli dół pleców mam wrażenie jakby brzuch mi ciągnął za nie ani poduszka między nogami nie pomaga ani prysznic ciepły to urok ciąży :D

I chyba tyle miałam pisać

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Cień biedaczysko,ale z cisnieniem nie ma zartow. Mnie zgaga wykancza nawet w dzien :/. I w dodatku czuje!ze choróbsko rozklada coraz bardziej a dzis trzeba jeszcze do tesciowej sie wybrac,bo dzien babci. Najchetniej bym wziela jakis gripex i wylezala to a tu dupa. Leczyc sie wit.c to prawie jak nic :(. Juana a czemu masz nakaz lezenia? Cocosh ja tez nadal kupuje,mimo,ze juz myslalam#ze lista zamknieta hehe. Młoda super z tymi recznikami ;). Ja wyslalam teraz starego po dzieci i na chwile na sanki pojda jeszcze przed ta babcia a ja wcinam obiad. Zrobilam ryz z warzywami i kurczakiem polany sosem jogurtowo-koperkowym :)

Do góry