Witam się

Dzisiaj będę dopisywać chaotycznie bo coś nie chce mi zaznaczać kto co pisał i mi sie usowa jak jade o str. Dalej
Więc ja jeszcze nie mam żadnego kombinezonu myślę nad polarowym Ale wszystko wyjdzie w praniu
Którąś pisała o sądzie... ja w ciąży byłam już dwa razy we wrześniu mnie odwiozla karetka do szpitala z sali rozpraw a w październiku sędzia pozwolił mi zeznawać na siedząco... stres niesamowity!! a alimentów nie płaci ten fundusz alimentacyjny?
Ja wczoraj znalazłam dwa ręczniki z kapturem za 20zł babka chciała sprzedać bo się jej synek urodził a nie córeczka

i dzisiaj byłam odebrać 5km odemnie mieszka.
Byłam na ginekolog za tydzień mam się zgłosić na wizytę do Anastezjologa

zeby miec znieczulenie podczas porodu a co śmieszne do cc nie trzeba mieć wizyty wcześniej a do znieczulenia podczas porodu trzeba...
Dzisiaj mam z moim kryzys w związku więc żaden z nas się do siebie nie odzywa a wszystko przez jego matkę :/ i dobrze nawet nie chce mi się z nim gadać
Mam wizyte we wtorek a strasznie mi śluz dzisiaj leci i to w dużych ilościach i tak dziwnie mnie szczypie na dole :/ nie wiem co jest grane...
Leżę w sypialni muszę się zdrzemnac cos mala zaś jest na dole czuję jakby zaraz miała wyjść takie wrażenie pulsacyjne mam haha
Cień biedaczku :* do szpitala... Ale może tak też lepiej pobadaja Cię poobserwuja i będą wiedzieli na czym stoją!
Mnie od 3 dni tak boli dół pleców mam wrażenie jakby brzuch mi ciągnął za nie ani poduszka między nogami nie pomaga ani prysznic ciepły to urok ciąży
I chyba tyle miałam pisać
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka