Brzuchatki
wizyta bardzo udana, szyjka ok. ja ok. no a Wojtuś rośnie i rośnie i waży 450 g He He szybko przybiera na wadze Doktorek się śmiał, że kawał chłopa rośnie.
Jutro byczymy się w domu no powiedzmy bo pranie, prasowanie też trzeba zrobić
Kradz kuruje kuruje dzisiaj pyszny napój na dobranoc mleko miód i CZOSNEK He He. Niezły tekst małej. Gratuluję córeczki cieszę się że wizyta udana.
Ana mam nadzieję że przestanie Ci „jamnik” dokuczać
KasikP no łobuzie łobuzie dzisiaj kolega jak przyszłam ze zwolnieniem bił brawo i mówi no nareszcie ale we wtorek wracam na plac boju ale jeszcze tylko 2 tygodnie i znów do domu na wykluwanie.
Kropelka chleb wygląda apetycznie
z@t fajnie że się odzywasz zdrówka dla córeczki życzę
KasikZ trzymam dalej mocno kciuki za was buziaki trzymaj się kochana wszystkie tu jesteśmy z Tobą.
Tak a propo rozwalających tesktów dzieciaków i zadziwiającego logicznego myślenia wszystko tyczy się córki mojej koleżanki która jest lekarzem
Przykład 1. Okazało się że mała ma przerośnięte migdałki więc moja koleżanka pod pretekstem żeby jakoś dziecko skłonić do wizyty w szpitalu, zaproponowała że pokaże jak pracuję.
Mała ochoczo pojechała i nagle dowiedziała się o badaniu i o operacji więc koleżanka tłumaczy, że będzie podczas wycinania spała i nic nie będzie czuła. Mała patrzy patrzy i mówi ja nie jestem taka głupia jak będę spała to tak ale co będzie jak się obudzę.
2 akcja mała była u moich rodziców na działce mamy koło siebie działki, moja Mama chodziła i pokazywała rośliny, jedną z prezentowanych roślin był LUBCZYK. Więc Mama powiedziała 5 letniej dziewczynce, że jeżeli w przedszkolu podoba się jej jakiś chłopczyk to żeby ugotować mu zupę z lubczykiem to nie będzie zainteresowany jej koleżankami, mała nie wiele czekając spuentowała a co jeżeli moja koleżanka zrobi to samo?