reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Witaj Xenian miło cię gościć w naszym gronie. Dziewczynki nareszcie zaczynam mieć apetyt. Przez ostatnie tygodnie nic nie mogłam jeść , zmuszałam się do zjedzenia czegokolwiek, najchętniej bym tylko piła wodę ale teraz już zaczynam normalnie funkcjonować. Czekam na kolejną wizyte u mojej cudownej pani doktor ,nie mogę się doczekać aby zobaczyć znowu fasolkę
. Coś mam przeczucie ,ze będzie chłopak:)

Ostatnia edycja:
reklama
Patrycja jesli chodzi o katar to cieżko to przechodzę. Bo to nie tyle katar, co niewyleczone od ponad roku zatoki. Lekarz powiedział, ze w ciazy zatoki sie pogarszają i to prawda. I kazał tylko wodę morską stosować, a na. Przeziębienie *spam* tabletki lub syrop. Kupiłam syrop, ale ze jest z czosnkiem, to zygalam jak kot:( widze, ze Ty masz dokładnie takie same objawy jak ja. Ja dwa dni temu miałam tak straszny bol głowy, ze apap musiałam wziąć. Ale dzieki Bogu przeszło. Acha! I juz nie mowię, ze mi mdlosci przeszły, bo tak do męża powiedziałam i wczoraj sie z kibelkiem witałam. Buuuuu....

Elzbietka piekne malenstwo, juz duży człowieczek. Gratuluje!

dziękuje za mile słowa wsparcia.
U mnie w sumie też brzuszek widać ale ja z tych okrągłych i jakoś mnie to krępuje zwłaszcza że uroiłam sobie że chciałabym żeby nikt nie wiedział. Wymioty wciąż męczą eh... dobrze że mama zajmuje się synkiem bo ja jakaś nie zdolna do niczego, wiadomo jakby był mus to trzeba by było walczyć a tak to trochę lenia mam:)

głupio mówić ale wciąż się zastanawiam kiedy moja bańka pryśnie i znów stracę maleństwo .... jakiego doła mam

Dziewczyny, zazdroszczę Wam:) Niektóre z Was czekają już na drugie USG, a ja nawet pierwszego jeszcze nie miałam. W Anglii względnie zajmują się ciążą dopiero ok. trzeciego miesiąca, więc mam szczerą nadzieję, że wszystko z maluchem jest ok. W przyszłym tygodniu wybierzemy się jednak prywatnie, żeby w ogóle mieć pewność, że w ogóle ktoś tam mieszka. Chociaż ja wątpliwości nie mam:p

rilla jesli masz okazje ze ktos Ci sie zajmnie synkiem to korzystaj z tej pomocy,jak Ja bym chciala zeby mi ktos wzial synka na plac zabaw czy spacer a tak wszystko sama musze obganiac bo chlop caluski dzien w pracy:nerd: tez mam podobne mysli czasem kochana zwlaszcza ze ostatnim razem na tym etapie zaczal sie u mnie horror ale musimy byc silne i nie mozemy pozwolic zeby takie mysli nas dreczyly trzeba wierzyc ze sie usa i ze w marcu utulimy nasze skarby ;-)
Xenian Ja tez mieszkam w Anglii i nie mialam jeszcze usg ide na swoje pierwsze i genetyczne 28.08 :-)

Ostatnia edycja:
Chciałam się dołączyć do mam marcowych. Jestem w 9 tygodniu. Termin na 10 marca. Długo się starałam ale w końcu w mym brzuszku jest kropek. Cieszę się baardzo. Czasami mnie coś w brzuchu zaboli. Jednak najgorsze są mdłości. Całe szczęście nie wymiotuje ale drugi tydzień leżę. W poniedziałek byłam na pierwszym usg. 28 idę na prenatalne potwierdzić który to tydzień :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry