reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Xenian w końcu i Twoje mdłości odejdą w zapomnienia. U mnie najgorzej było pomiędzy 7, a 8 tygodniem.. Miałam codzienne spotkania z toaletą.. A "poranne mdłości" towarzyszyły mi 24h.

reklama
Xenian witamy kolejną marcówkę!:-)
Anulka wszytkiego naj dla synka :tak:. No to ładny prezent mu sprawiliście na urodziny.
Moja starsza siostra też była przez 10 lat jedynaczką i jak ja się urodziłam to podobno już pierwszego dnia gdy mnie przywieźli ze szpitala przyprowadziła po szkole koleżanki do domu żeby się mną pochwalić :-D

Zgutek nie chcialam:))))))
Anulka ale masz juz dotoslego syna bedzie pomagal,super!

A ja laski nie pamietam kiedy ostatni raz spalam w dzien,moj trzylatek jest wymagajacy i ciezko znalezc odrobine wolnego,jutro jedziemy do zoo wiec znow dzien zleci,smieje sie ze moze do jakiejs klatki wejde,zamkne sie i odpiczne...i tez jutro trzeba zrobic zakupy ciazowr jakies ciuchy bo chodze jak glupek w rozpietych spodniach i tunikach maz sie smieje ze jak ktos podniesie mi bluzkw to sie do mnie nie przyzna:)

Witaj Xenian :-)
Sunajka897 i dziewczyny nie jedzcie migdałów w ciąży mają amigdalinę która rozkłada się na cjanki mała ilość pewnie nie zaszkodzi ale generalnie lepiej nie przesadzać z migdałami :-).
Mdłości ech nic nie mówcie też mam 24 h a od dwoch dni jakis koszmar bardzo silne wymioty a to juz prawie 11 tydzien ale jak tak czytam to pomału wam w tym okresie przechodzi to mam nadzieję, że i Mnie przejdzie.
z@t odnalazłam listę :-) dopisałam się
Trzymajcie się Marcóweczki

witaj Xenian..rozgość się!!!ja z tych co tylko zmęczenie ma ..i to też jest stresujące,bo nie wiesz czy wszystko ok!!!

ja póki co wchodzę we wszystkie ciuchy,ale ja z konkretnej wagi startuję

CAM00487.jpg
a to mój bebzon z rana w 10 t.c

Załączniki

• CAM00487.jpg
    CAM00487.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 52
W tak wczesnej ciąży już coś widać?! Jestem zaskoczona:)

Ja co prawda do tej pory miałam ciążę spożywczą, więc raczej jakiejś różnicy nie zauważę. Póki co schudłam kilka kilogramów i w tym tygodniu dopiero się zatrzymałam. Nie wiem, czy mogę się spodziewać szybkich ciążowych efektów wizualnych:)

widać widać we wczesnej chociaż w sumie jak ktoś np jak w Moim przypadku Mnie nie znal to może myśleć że po prostu taki grubszy brzuch :-), na wieczór fajnie wychodzi

reklama
Czad!!! Ja nie miałam przed ciążą płaskiego brzucha, więc w ogóle jeszcze nie patrzę w tamtą stronę:) A jednak powinnam. Chyba zacznę sobie robić zdjęcia kontrolne;P

Do góry