reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
kasikZ.... mega kciuki ode mnie!!!!!!!!!!!!!! o której wizyta???

kasikP :) no to ciekawe czy termin się sprawdzi??? W ogóle ciekawe ile dziewczyn urodzi dokładnie w terminie hehe pewnie niewiele :)

Witam was kobietki.
Dziś u nas pochmurnie i się ochłodziło z 35 na 20 stopni.
W końcu idzie oddychać, choć i tak bym siedziała cały czas na dworze, powiew świeżego powietrza działa na mnie zbawiennie.
Co do terminu rodzenia ja w poprzedniej ciąży wyliczyłam sobie termin sam i dokładnie w tym dniu urodziłam :-) .
Teraz będę miała z tym problem, bo miałam trudności w ocenie śluzu płodnego, ale co tam ważne byle do marca i obym się nie stała kwietniówką ;-).

rurka mnie sie udala ta sztuka poprzednim razem. Tym razem watpie, bo juz na starcie mam mlodsza ciaze, no ale poczekam na usg w Polsce i w UK i zobaczymy jaka date mi wymysla. Na pewno nie bedzie to wg ostatniej miesiaczki.

Sunajka, ja właśnie spojrzałam na termometr i jest na razie w słońcu, ale pokazał 39 stopni... Widzę jednak, że się trochę chmurzy. Może się ochłodzi?

Powodzenia na dzisiejszym Usg. Z Sunajką i Charlie chyba będziemy ostatnie...

reklama
Chłodku życzę, u nas te 35 pokazywał ostatnio w cieniu. Dziś możesz mi zazdrościć.
No właśnie zamykam listę :-), był ktoś jeszcze chyba o dzień później, ale może termin się przesunął.
Laski będą wracać i się rozpakowywać a my będziemy się kulać, ale co tam byle aby dzidzie się zdrowe porodziły.

Do góry