reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Ela, ja przy pierwszej startowałam z 104, schudłam przez mdłości 5 a potem dzięki lekom przeszło i wzrosło do 112.
Teraz na szczęście jest trochę mniej ;-)

Ewa&Kubuś przy moim apetycie to szybko cię dogonię!!!
miałam wprowadzić sobie dietę cukrzycową co by się jej nie nabawić znowu a przy okazji nie przytyć,ale do wdrożenia daleka droga!!!

ja w tą ciąże zaszłam będac na diecie Ewy Dąbrowskiej. dzięki temu mam na starcie o 7 kg mniej ;-). diete zakończyłam miesiąc temu jak zrobiłam test. od tamtego momentu przytłam ok pół kg.

Hej dziewczyny
Czy macie moze uczucie kolatania serca taki lek . Ja juz ktorys raz obserwuje a do tego czasmi mam zawroty glowy. Podobno kolatanie sie zdarza tak wspominala gin ale do tego zawroty .

kasikz właśnie mam o to pytać gina!!! te kołatania to takie uczucie niepokoju,które trwa ze dwie sekundy!!!!w dwóch poprzednich ciążach tego nie miałam..teraz to może przez stres po ostatniej ciązy????ciekawe co to???

kasikz - ja czasem się budzę z takim kołotaniem, ale lekarz stwierdził, że zdrowa baba ze mnie.
Dziewczyny, piękne te Wasze dzieciątka, ja już nie mogę doczekać się usg.

Wczoraj zaliczyłam lekarza, dziś krew i mocz, niestety wyniki mogę odebrać dopiero w przyszłym tygodniu. Usg mam niebawem, ale jestem bardzo zadowolona z wyboru lekarza. :) Potwierdzony 9tc, wszystko w porządku. :)

reklama
Do góry