reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

A mnie strasznie boli pępek :# dziewczyny super ze maluchy sa w brzuszkach, Kasik no chciałabym Ci powiedzieć ze wszystko będzie ok na sto procent ale tego tak naprawdę dowiesz się na następnym badaniu, moje dziecię było wiecznie za małe przesuneli mi termin o 16 dni :0 a urodziła się 3750 i 51 cm ;) byłam pewna że ma jakąś mikrosomie czy coś ;) tak więc trzymam kciuki ha pragnę iść na zwolnienie ale nie pracuje 100 i kasa będzie lipna wiec nie idę a czuje się zdechła

reklama
Chyba zacznę się martwić, bo u mnie słabo jakoś z objawami ciążowymi. Żadnych mdłości, apetyt mi dopisuje wręcz, upały znoszę dobrze, ogólnie uwielbiam jak jest ciepło... A usg dopiero za tydzień. Ależ wam zazdroszczę, że wy już widziałyście swoje kuleczki...

Anulka mamy podobne odczucia...coś mi tam dolega,ale nie wiem czy sobie nie uroiłam..hii.hii
byłam na wizycie ,lekarz potwierdził,ale ,że wyrwałam się jak Filip z konopi z wizytą serduszka nie widziałam,bo było za wcześnie!!!
Anulka nie martwmy się na zapas wszystko będzie ok..po prostu należymy do tych szczęściar,które nie mają dolegliwości:-):-):-):-)

Dziewczynki a zastanawialiście się już może jak dacie swoim fasolką na imię?? Wiem ,ze jest za wcześnie ale może już macie jakies pomysły. Ja dla dziewczynki chciała bym Jagódke:-)

Anulka_marcowa nie martw sie, ja mam tylko troche mdlosci (ale i bez ciazy je mialam) a apetycik dopisuje. Jedyne co jest innego to to, ze bez przerwy mi sie zmienia co bym zjadla i mimo ze mam brzuch pelny szukam czegos jak glodna pirania. Ty masz za tydzien, ja dopiero 13-ego, wiec nie masz tak najgorzej. ;-)

A ja nie moge zniesc tego slonca przed ciaza bylo ok a teraz jest mi slabo,niedobrze...w polowie sierpnia jedIemy nad morze wiec nie ukryje sie przed sloncem juz sie martwie jak dam rade...

W pierwszej ciazy nie mialam zadnych objawow takze kazda ciaza inna...

Dla dziewczynki damy Tośka a dla chlopca moze Tymek?ale z chlopcem znow mamy problem

karola322, jesli nie masz doelgliwosci po gazowanych napojach - pij :-). ja np niegazowanej wody nie lubie, wiec pije gazowaną. w pierwszej ciązy piłam litrami colę.
na brzuchu póki co można jeszcze spać, później się nie da już ;-). takie ciągniecie po bokach jest raczej normalne - więzadła macicy ciągną.

Hej dziewczyny :) to i ja z radością dołączam do marcowych Mam :) dziś po raz pierwszy widziałam Maleństwo i nie mogę doczekać sę kolejnych zdjęć :) Pozdrawiam :)

reklama
Zarunia gratulacje I witaj :) ja mam mdlosci na okraglo...I takie ssanie w zoladku..co godzine musze cos zjesc
Mali85 my tak samo czekamy na plec chociaz mam pewne przeczucia ;)

Do góry