No właśnie dziewczyny, ja też mam małe upławy. Ale żadnego pieczenia, swędzenia nic. Tylko trochę więcej bezbarwnej wydzieliny.
No wiecie co dziś się stało? W żadne jeansy nie mogłam się zapiąć, więc zarzuciłam sukienkę i do pracy. To normalne w 7tc? Moja przyjaciółka lekarka twierdzi, że możliwe, bo jestem drobna i miałam zawsze bardzo płaski brzuch (ważę 46kilo przy 164cm wzrostu). Ale serio, prawie bym guzik od spodni urwała, a dopiąć, nie dopnę
Ja już od ponad tygodnie nie mogę chodzić w jeansach, zapiąć się jeszcze mogłam, ale ucisk był za duży na brzuchol. Czekaja mnie chyba w najbliższych dniach pierwsze ciążowe zakupy
chyba czas nabyć jakieś leginsy na szerokiej, mało uciskajacej gumie.
Właśnie! dziewczyny, podpowiedzcie na co zwracać uwagę przy ciążowych zakupach?
Sunajka, nie tylko ty, każda z nas będzie kuleczką niedługo hihi;-)
Z@t, tak samo się czułam w środę dosłownie jak słoń, brzuch jak wielki balon i przez cały dzień mdłości... Aż wieczorem miarka się przebrała i przy kolejnym parciu na porcelanę dałam sobie spokój z piciem wody, głębokimi oddechami i poszło...
Od tamtego czasu stwierdziłam, że co ma być to będzie - nie wstaję w nocy do lodówki, nie podjadam. I co? Wczoraj i dzisiaj jestem jak skowronek. Co prawda rano małe mdłości są, ale bez porcelany!
Aha i wyczytałam w necie, że pomaga surowy imbir więc piję małymi łykami przez cały dzień wodę z tym imbirem i nie wiem czy to od tego, ale brzuch też mam mniejszy, już nie taki napięty jak wcześniej :-) Jest lepiej!
Możecie spróbować i dajcie znać, może Wam pomoże?