reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Sabrina ja się mecze z trądzikiem na szyi, twarz jest ok. Takie krostki mam, pewnie od hormonów bo już to z Tosia przerabialam.
U mnie też parno, duszno, na niebie obiecujące chmury ale pewnie obiecanki cacanki z tej burzy

reklama
z@t Ja tez mialam z tym problem w poprzedniej ciazy i tez mnie wysypalo w podobnym momencie,hormony robia swoje niestety ale pamietam ze z koncem pierwszego trymestru to przeszlo i potem juz nie mialam problemu z tradzikiem :-)
Gdzie reszta mamusiek?
Musze sie wziasc za jakies pozadki ale mam takiego lenia laski ze ciezko mi sie zmobilizowac do czegokolwiek:nerd:

Wow, ja już odkurzylam zmylam podłogę, przerzucilam tony prania, zaraz jadę na zakupki a potem do przyszłych nowych teściów

Jednak nie ma to jak sprzątać jak dsieci nie ma w domu, jak są tuż po posprzataniu na nowo przechodzi tornado:-)

Cześć Dziewczyny! Witam nowe mamusie! Zycze bezproblemowej, szczęśliwej ciazy.

A mnie wczoraj zmuliło STRASZNIE bo mąż zrobił popcorn. No godzinę w ubikacji siedziałam, ale zwymiotować nie mogłam. Wczoraj tez zrobiłam badania zlecone przez gina, sa juz wyniki on- linę, wszystko pięknie w normie. Hehe... Zdrowa jestem jak rydz. Oby tak juz do końca.

My dzisiaj na imieniny na grilla do kumpelki jedziemy. Ciekawe czy kropek bedzie lubił kiełbaski z grilla, bo przed ciążą mamusia była wybitnie kiełbaso- grillo-żerna:))
Sciskam Was serdecznie.

A ja badania robię w poniedziałek ,bo teraz leżę w łóżku z przeziębieniem ;( i wysypało mnie na całym dekoldzie i brodzie ...

A ja badania robię w poniedziałek ,bo teraz leżę w łóżku z przeziębieniem ;( i wysypało mnie na całym dekoldzie i brodzie ...

Uuuu... Ja mam tak samo, tylko ze juz od miesiąca. Na pociechę Ci powiem, ze na buzi juz pryszcze zeszły, została jeszcze szyja i dekolt. Moze bedzie lepiej za kilka tygodni? Trzymam za nas kciuki! &&&&&

Hej no wlasnie dziewuszki i ja mam problem z tradzikiem nawet na szyi szok bo z synkiem tego nie mialam....maz mowi ze dziewczynka zabiera mi urode...oj to jestem brzydka dla niego?!:/ja mu dam!!!wrrr ....a niech to moge byc sobie brzydka niech tyljo fasolinka bedzie zdrowa:)
Dzis idziemy na weselichp obym tylko nie przesadzula z tancami....
Gin przepisal mi na uplawy natamycyny. W ulotve napisane ze dla kobiet w ciazy ktoras z was to brala?

Agawa mi smakolyki z grila wchodza i to bardzo....ale mi zaczelo wszystko wchodzic nawrt slodkie.... i sttasznoe duzo pije tez tak macie kolo 2-2.5l dziennie
Super agawa ze badania ok oby tak dalej ja mam troche leukocytow duzo ale mam tak zawsze wiec kazal sie tym nie przejmowac...tobie tez juz cytologoe pobieral?ostatnio nawet sprawdIl mi ph pochwy i flatego mam natamycyne...

Ostatnia edycja:
reklama
Z@t to dobrze ze masz ze sqoim bylym mezem dobry kontakt to zdrowe dla dzieci....martwisz sie ze zafundowals swoim dzieciom takie zycie ale pomysl co bus im zafundowala gdybys nadal mieszkala z czlowiekiem ktorego nie kochasz...z ktorym sie klocis byloby to gorsze dla dziewczyn.... a gdybu nie ten mezczyzna nie mialabys takich cudownych dzieci...takze tak musialo byv...dziewczyny kieys to zrozumieja

Do góry