reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
no to do dzieła :-) rodzimy!!!!!!!! :-D

Z@t miałaś ZZO? Bo o kroplówce pisałaś.. a wcześniej również o tym, że chcesz zzo :tak::tak: .... pytam bo też się nastawiam przy tym porodzie na znieczulenie... i nie wiem czy warto, czy duża różnica i w ogóle... :tak:

Z@t gratulacje!!! No to Gosia się uparła na lutowa datę jeszcze ;-)
Dużo zdrowia dla Was obu.

Ja tak się przejęłam porodem Z@t i pierwszą marcową datą, że chyba miałam puerwsze skurcze przepowiadajace. Choć mogła to być też tylko moja bujna wyobraźnia ;-)
Coraz bardziej chcę już być po a z drugiej strony znów łapie mnie strach przed porodem i bólem...

Rurka podali mi zzo bo mdlalam:eek: o 22:15 a o 22:34 urodzilam takze sieczka; ale tyn razen probowalan walczyc ze skurczami aktywnie ale bol z kazdyn kolejnym mnie pokonywal...potem dlugo czekalan na anestezjologa i w koncu jak bol powoli zaczal mijac kolo 22:25 poczulan mega parte i zaczela sie druga faza ktora swoja droga bardzo bolala; myslalan ze mnie rozerwie ale teraz za to bez naciecia bez ran smigam jak mlody bog:)
Polecam zzo, tyn razen sposob podania to byl majstersztyk, znieczulilo tam gdzir treba , poptzednio albi nog nie czulam albo tylko bolu po jednej stronie. Teraz gdybym mogla nacieszyc sie tyn znieczuleniem dluzej to moglbym tak rodzic do dzisiaj. U mnie jednak pomiglo stanie na rozwarcie i siedzenie po turecku; rozwarcie nie chcialo isc:banghead:

reklama
Z@t- gratuluję!!! Tyle się martwiłaś i miałaś kłopoty, a tu już:) Maleństwo takie. Ja to nawet ani jednego ubranka takiego małego nie mam:)

Czy Wasze brzuchy się obniżają? Mój absolutnie nie. Mam tyłeczek wypięty pod samymi żebrami. Wyglądam jakbym połknęła skrzynkę: pod biustem półka a potem kąt prosty i spad. Dół brzucha całkowicie luźny i miękki za to góra twarda jak kamień. Mój syn ewidentnie się nigdzie nie wybiera:D

Dziś pierwszy raz od kilku tygodni zaszaleliśmy z M. Chociaż z takim brzuchem to zdecydowanie za mocne słowo:p Wzięłam sobie do serca Wasze rady na temat zmiękczania szyjki tą metodą, ale jakoś się póki co nic nie dzieje;) Chociaż mam termin na 20 marca, więc jeszcze teoretycznie mam czas:)

Do góry