reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Z@t najwazniejsze, ze jestes gdzie powinnas byc. bo juz sie balam, ze we wlasnym lozku urodzisz. powodzenia!!!! trzymam kciuki :tak:. mysle, ze pojdzie piorunem.

kradz a Ty spac idz. no. musisz odsapnac po tym co bylo i przed tym co bedzie :tak:

Ja spałam ale teraz mam jeszcze jedna kobite na sali po cc i chodzą do niej położne i jest zamieszanie.

O 10.57 przyszła na świat Hania. 3549 g i 54cm. do 10 cm wytrwałam ale musieli zrobić cc, bo główka nie chciała się wstawić w kanał. Jestem mega zmęczona ale szczęśliwa ;)
Miałam ja juz u siebie ale teraz zabrali bo ja muszę leżeć jeszcze do 23.00.
Mąż zdążył się wrócić z trasy i był ze mną od 6 cm.
Teraz juz trochę odespałam noc i poranek pełen emocji.
Gratulacje!!!!!!

Z@t powodzenia,trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie &&&&

aaaaa laski co to sie dzieje.. luty mamy jeszcze :-D:-D:-D:-D a tu porody codziennie :-D

z@t..... no kochana Ty już pewnie dawno po :-) ale &&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte póki nie potwierdzisz :tak:

a u mnie cisza :)

tak mnie wczoraj ta namacana glowka Z@t przejela, ze caluska noc snil mi sie porod. moj i Z@t. i z jakis niewyjasnionych przyczyn obie mialysmy rodzic w poznaniu :-D. a sen mnie tak pochlanoal bez reszty, ze stala sie rzrcz dziwna i niespotykana. bylam w nocy tylko raz siku ( oststnio moja norma to 5 razy!!!!) i tylko trzy razy zmienilam pozycje spania. szok :szok:.
obstawiam, ze Z@t juz jest dawno po i odsypia.

z@t, kciuki już pewnie niepotrzebne, ale zaciskam na wszelki wypadek jeszcze.

Sunajka, blisko byłaś z przepowiednią,tylko Ci się Mamuśki pomyliły ;-)

To co tu się dzieje to już jakieś szaleństwo ;-) zaczynam się bać... ;-)

Charlie, niestety tak się dzieje, jakbyś brała sterydy na codzieńm to by serducho się przyzwyczaiło ;-)

z@t, jak ty się dałas rady zwinąć żeby sięgnąć głowki? no i wcięłaś mi się w kolejkę :p

sunajka, proszę o aktualizację przepowiedni :p

reklama
Rodzic rodzic kochane! Im więcej was tym ja się czuje pewniej .. :) mam nadzieje ze wczoraj doktor mi wywrozyl rozwiązanie za dwa tygodnie :)

Dzisiaj mam wizytę u swojej gin.. Po pracy po 15.. Wiec zobaczymy co jeszcze ona mi powie...

Do góry