reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

konwalianka[/B], masz leakrza gdzeis w okolicy? w piasecznei bedziesz rodzić?:blink:
raczej nie w piasecznie.. poprzednio rodziłam w Instytucie, lekarza mam stamtąd, a ze jechałam 3 tygodnie przed terminem to tym bardziej..nie wiem jak teraz, ale jak byłam w Piasecznie się dowiadywać, to oni tylko domoszone i naturalne porody przyjmowali, oczywiscie robili cesarki, ale jak było coś nie tak..a ja też chciałam mieć oddział neontologiczny w szpitalu..a Ty gdzie planujesz?

reklama
Ja zachcianek specjalnych nie mam, ale zauważyłam że zaczyna mnie bardziej ciągnąć do kwaśnego, a ograniczyłam słodkie.

Z@t - ja złapałam przed weekendem przeziębienie (katar i gardło). Internista na konsultacji kazał mi kupić sobie Uniben, sól do płukania nosa oraz Glimbax. Jak w domu zaczęłam czytać ulotki to z tej trójki wykopałam Glimbax bo pisało w ulotce że kobiety w ciąży nie powinny go zażywać...

Agamaja na niedoczynność leczę się 3 lata. Biorę Euthyrox. Obecna moja dawka, którą miałam podniesioną kilka dni temu ze względu na ciążę to N137. Zawsze miałam huśtawkę TSH.

Co do zachcianek.....to rozumiem że w takim razie wszystko może się zmienic.....no to ufff......całe szczęście :-)
Chociaż mąż i tak cały czas mówi że będzie chłopak, bo tak czuje i już :-p

Dziewczyny pisałam posta ze 20 minut, wszystkim Wam ładnie odpisalam, żeby sie bardziej zintegrować. I... Skasował sie.... Buuuuu...... Nie mam siły juz drugi raz pisać, jutro spróbuje.

W każdym razie gratuluje wszystki udanych wizyt, tym które czekają na wizyte &&&&&&&. Sciskam Was na dobranoc.

Zot skoro lekarz przepisal macmiror uznal widocznie ze korzysci z leczenia przewyzszaja ryzyka. Jesli ifasz swojemu lekarzowi to git. A na ci przepisal na jakas bakterie?

Hej dziewczyny :) trzymam kciuki za wszystkie nadchodzace wizyty i gratuluje tych odbytych !! Na pewno bedzie wszystko super i beda serducha !! Moj brzuch to jakis dramat, nie wiem czy to przez wdzecia zaparcia czy co...No i juz mnie dopadaja mdlosci, najwieksze zaraz po przebudzeniu... :( ale obylo sie bez spotkan z porcelana :)

hej
u nas ciężka nocka- młodszej idą ząbki :no:

poza tym, dziś mam wizytę o 18 i "lekko" się stresuję

ja mam czutkę, że będzie u nas kolejna baba :-)

miłego dnia!!!

Princesssara ja na przeziebienie kupilam *spam* w syropie i tabl do ssania sa tam same naturalne skladniki wiec jak najbarzoej dozwolone w ciazy...wiadonona wieksza chorobe srednio pomiga ale na przeziebienie jak najbardziej..

Czuje ze bede dziewucha ale w pierwssej ciazy bylam pewna ze bedzie dziewczynka a urodzil sie synus;)wiec chyba jestem kiepska w przeczuwaniu;)ale rzeczywiscie czuje sie inazej niz w pierwszej ciazy...

Zlekami trzeba uwazac bo lekarz to tylko czlowiek i tez moze sie pomylic zawsze warto czytac upotke a i nawet w tej sytuacji poszperac w necie.

Gratuluje serduszek;) u nas lepiej juz z uszami a wizyta za tydzień jakoś zleci:) ja mam wymioty głownie po wzięciu tablek witamin jakoś mi nie podpasowaly ale trudno , wymiennie jak będzie wszystko dobrze z kruszyna . mam nadzieje ze u nas tym razem dziewczynka ale nie ważne co byle było zdrowe.

reklama
ja mam dwie dziewczynki a w każdej ciąży czułam się inaczej, takze nie ma reguły
tak samo z tymi smakami i zachciankami- pic na wodę

Do góry