reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2015

kradz, dokładnie tak jest. Ale i tak on mi usg robi, przynajmniej jak jest zalecone, to mam je tydzień lub dwa później. Mimo wszystko jestem z niego bardzo zadowolona, jest chyba najlepszym lekarzem w Toruniu, ponadto ordynatorem szpitala w którym chcę rodzić, więc super. Póki nie mam jakichś tam większych dolegliwości, to pewnie nie będę na to narzekać. :tak:
żgutek, tyle to ja nawet w ciągu całego dnia nie jem! Chociaż dzisiaj pomidorowa i placuszki z jabłkami, także pewnie coś wciągnę. ;-)
sealpup, duża łazienka jest tam potrzebna ze względu na chorobę jednego z braci mojego Adama, także ich zupełnie rozumiem. No i w razie czego jest ubikacja w tzw. "domku gospodarczym", także jak coś, to tam biegają. Przy czym mój mężuś to oczywiście wciska się w każde miejsce, gdzie ja mogę być na golasa. :-p
Patrycja, jak to my. :-)

reklama
Wiecie co ja zawsze dużo jadłam i mniej więcej podobnie jak teraz tylko, że teraz przerwy między posiłkami się zmniejszyły. Mdłości generalnie mi przeszły teraz to po prostu raz na tydzień wpadka się jakaś zdarzy..

I znów przez Was ryczę ale pozytywnie tak Mnie wzruszają te opowieści o rodzeństwie tulącym i przemawiającym do brzuszka, szkoda że ja nie mam dzieciątka ale za to to będzie moim kochanym cudem.

Ja z mężem moje drogie to teraz jeszcze cudowniej rozbraja Mnie w tej ciąży, cały czas coś mówi śmiesznego do brzucha albo do Mnie i widzę, że bardzo cieszy się z tego stanu.
Późne macierzyństwo ma swoje plusy, świadome rodzicielstwo J

Teściów mam super

Natalia, teraz już wszystko jasne. Najważniejsze, że jesteś zadowolona, a jak gość jest ordynatorem to już właściwie masz pewność, że opieka będzie należyta. Super! :nerd:
Placuszki z jabłkami, mniam... Może wyślesz trochę? :-)
Mąż ma rację :tak: hahaha:-p

Patrycja, jeszcze Cię to zaskakuje? :-D

Żgutek jak ja wiem o czym piszesz i zgadzam się z Tobą w 100% :) ja też czekam na swoją fasolkę i też będzie moim ukochanym i długo wyczekiwanym aniołkiem :) Ojciec dzidzi też bardzo się stara, bardzo się cieszy i dba o nas mimo, że jest daleko :) I podpisuję się obiema łapkami pod tym co napisałaś o późnym macierzyństwie :)

Cora :) godzinę bylam bo male uparte nie chcialo się tak ulżyć by dobrze pobrać wymiar z USG 2,5mm ale to dziś równy 14 tydzień to juz coraz ciezej. Skakalam robilam przysiady i nic. Ale wszystko inne w porządku glowka i nos o wymiarach serduszko bije do max normy,ale to się jeszcze może unormować. Komputer wyliczyl z USG 1:2000 rodzi chore dziecko,także minimalna szansa w środę na 13:45 odebranie wyników z krwi omówienie badan a potem jeszcze genetyk nas czeka i koniec koszmaru jestem pelna nadzieji na dobry wynik środowy ;) życzę udanych wizyt i spokojnego dnia.

Mamusia, super! No widzisz? Strach ma wielkie oczy. Pisałyśmy, że będzie dobrze:-)

Żgutek, ja się podpisuję również pod późnym macierzyństwem, że jest bardzie świadome i spokojne:-) Zupełnie inaczej przechodzę emocjonalnie tę ciążę niż 9 lat temu.

Kradz, już posyłam! Może być gołębiem? :D
Mamusia, doskonale! :)

Kurczę, czemu nikt mi wcześniej nie mówił, że jest wersja forum na androida? Teraz się jaram, że nie muszę do kompa siadać. :p

Ostatnia edycja:
reklama
ej dziewczynki :) własnie położyłam ręce na brzuch i mam wrażenie, że on zyje własnym życiem :) wyczuwam takie fajne jakby pulsowanie lub bicie i zastanawiam się czy to już dzidzia czy jeszcze za wcześnie???

Do góry