reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Patrycja2301 udanego wieczoru :-D

Chcę sobie kupić jakąś książkę o ciąży i macierzyństwie w empiku. Może coś mi polecicie?

Anulka_marcowa to jak jest chory to możesz mu w ramach romantyzmu przygotować zestaw tabletek na przeziębienie:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Kartagina bedzie dobrze!!!wiem ze nam latwo pisac bedzie dobrze i kazda te same.slowa... ALE MUSISZ W TO UWIERZYC ZE DOTRWASZ DO 30 TYG.PSYCHIKA ROBI DUZO NAPRAWDE!!!!

Patrycja za mna tak chodzi sushi wiem ze mozna zrobic bez surowej ryby ale zastanawiam sie nad algami czy nam mozna?w sumie zrezygnowalam z tego ale jak pomysle.to slinka.cieknie?czytalas gdzies o tym?

Kartagina sciskam Cie I trzymam kciuki za was!!! Kobita ma swieta racje psychika robi duzo I musisz wierzyc w to ze sie uda to naprawde dziala!!!

Anulka okaze sie juz wkrótce. :)

Iman ja mam pelno ksiazek o ciazy i jakos tak średnio byly przydatne. Jesli juz to polecilabym taka grubasna chyba od ciąży do 3ego roku.

Mnie się trochę teskni za wędzonym łososiem. No ale jak nie można to nie mozna. Ale może zapodam sobie jakas rybkę na kolacje. Obym miala coś lepszego w szafce niz tunczyk...

dziewczyny dziękuję wam bardzo!!
Myślałam sobie- co wam po takiej kartaginie- wy chodzicie, pracujecie, cieszycie się ciążą a ja walczę... a tu takie wsparcie, DZIĘKI!!!

cały czas mówię sobie że dam radę, przecież z martą się udało!! jeny ile bym dała żeby był grudzień...

Piękne zdjęcia ślubne! wszystkim życzę spokojnej nocki i gratuluję synusiów!

Kartagina no co ty! Moze nie znamy sie dlugo i nie znamy sie osobiście ale łączą nas marcowe dzieciaczki i wszystkie sobie nawzajem życzymy jak najlepiej! Po tym co napisalas to pomyślałam że powinnam przestać narzekac ze tu boli i tam boli i zle sie śpi bo tak naprawdę nie jest źle. A ty i dzidzia na pewno dacie rade!!!

Kartagina kochana będzie dobrze. Miałam tak samo w poprzedniej ciąży z zuzia a nawet było jeszcze gorzej . Ja juz w 4 miesiącu miałam rozwarcie na 2 cm i założyli mi szew . Fakt musiałam leżeć do końca 7 miesiąca ale dalszy z zuzia rade i urodziła się 4 dni po terminie . Wiec kochana będzie wszystko dobrze . Trzymamy kciuki i jesteśmy z Tobą .

reklama
Do góry