reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Sofi gratuluje chlopaka;)))i udanej wizyty, macie juz imie wybrane?
Ana wspolczuje chociaz ja 3 lata studiowalam.w szczecinie (ale dziennie i wynajmowalam mieszkanie)i wspominam ten.okres cudownie pozniej kolejne 2 lata we wroclawiu i to juz byla inna bajka....
A ja mam dzis jeden z najgorszych dni jak narazie od 16 pobolewa mnie brzuchol jakis taki twardawy wzielam nospe niby lepiej ale jakis taki dyskomfort caly czas...i jeszcze dopadl mnie bol nogi jakby rwa kulszowa ledwo co.chodze;(((((

reklama
Jakie świetne zwierzaki, ja mam koteczke :-)
Sofi 89 gratulacje, też chciałabym już być po
Dziewczyny, ja jutro przeziernosc, trzymajcie kciuki, nawet nie mam siły sie stresowac bo umieram z bólu głowy :-( tragedia.
Ana89, moze zacznij od drugiej strony. Idź na uczelnie/ wydział na który chcesz pójść, oni powinni inaczej do tego podejść. Tylko moze być kłopot by z zaocznych na dzienne, musiałabys chyba egzamin wstępny zdać - tak jest u nas.

Bachuta domyśliłam sie he he powodzenia trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno

Ja mam właśnie spięty brzuch boli Mnie mocno tez wezme nospę

Boze laski ja nie moge chodzic!!!!!!!!!!!tak mnie napiernicza noga i biodro....to niby normalne bo macica sie rozciaga, mialam tez tak w pierwsze ciazy trwalo to kilka dni ale wtedy moglam lezec a teraz moj trzylatek wymaga obslugi....ajjjj gorszy dzien!oby was to nie dopadlo!

reklama
Do góry