Ana89 no ja nastrój miałam podły ale po obiedzie tulenie męża i krótki spacer dały na nowo siłę mam nadzieję, że i Tobie wrócił nastrój. Oj przeczytałam kolejną wiadomość, że się nie zgodził na przeniesienie współczuję. Durne przepisy !!!. Ana a konsultowałaś te krwotoki z kimś??
Kropelka fajnie, że się zdecydował na malucha
Ewa fajna tri kolorka moi teściowie mają 2 trikolorki fajne są takie kotki. Woow Ewa jaki zwierzyniec niezły robi wrażenie
Basidrak ale fajne i Twoje kociątka, pomysł z płcią na urodziny superaśny
A propo kotów siedzę sobie teraz pracuję i coś mi stuka w szybę i szura po szybie, kurcze 8 piętro hmm a to kotek sąsiadów przyszedł zawsze przychodzi do nas przez balkon He He to sobie porę znalazł na odwiedziny
Konwalianka niezła aktywność cross fit, krav maga, trzymam kciuki żeby maleństwo było zdrowe
Heven terier rosyjski wielgaśny ale jaki piękny lubię duże psy bardzo
Anet kochana jasne, że pamiętamy kto jest z Nami na forum mimo iż czasem niektóre myślą że są niewidzialne, pluszaki zamiast kwiatów też super
Kradz o przypomniałaś mi o tej stronce kiedyś też na nią trafiłam . Jakie boskie pieski śliczne. Ja miałam też dwa jamniczki.
Sofi no to ekstra wiadomość gratulacje chłopaka
Anulka jak Mnie Twój post rozbawił od razu lepiej
Poczytam was jedynie na dobranoc teraz kończę robotę obejrzę coś krótkiego i się kładę
Ja mam wizytę jutro, już się doczekać nie mogę dopiero o 18 ciągnie Mnie dzisiaj brzuch o wiele bardziej w ogóle jest mega spięty i jak chodzę boli, nie wiem czy to ćwiczenia co wczoraj zapodałam czy dzisiejszy mega nieprzyjemny stres w pracy bo w sumie od niego zaczęłam bardziej czuć ból