reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Tez się bardzo cieszę mamy mała gwiazdę wiec super by było jak by był rzeczywiście chłopczyk :-) ale najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy :-)

reklama
Karola super ze z dzidzia ok a ty odpoczywaj kochana!a jak czesto ci sie stawial ten brzuch?kurcze bo ja od kilka dni czasem jak wstaje mam wrazenie ze czuje lekki kamien zamiast brzucha po nospie wszystko przechodzi....wizyta za 6dni...daj znac

Kordian !sliczne imie☺tez czuje ze bedzie chlopak pomimo ze gin najpierw powiedzial ze dziewczynka ale pod koniec wizyty zobaczyl cos miedzy nogami ale to byl 12 tydz wiec moglabyc powiekszona.lechtaczka mam nadzieje ze teraz na wizycie sie dowien bede prawie w 15tyg wiec jest duza szansa...myslalam jeszcze o imieniu Julian-julek ale nie jestem przekonana jak bedzie dziewusia to na 100%bedzie Tośka

Karola, super że dzidzia zdrowa i ładnie fika :) Dbaj o siebie i maluszka.
Dzisiaj na razie jest dobrze, głowa nie boli, trochę kręci w żołądku, ale do wytrzymania :)
Trzymam kciuki za wasze wizyty. Odliczam dni do mojej. Jeszcze 6 :-)
kobita, ja czasem gdy wstaję rano bądź się przeciągam to czuję takie uciskanie w brzuchu, zastanawiam się czasem czy to nie kwestia ciągłych wzdęć. Na wizycie zapytam o to mojego gina,

karola, super, że wizyta udana. No i fajnie, że chłopiec :)

Ja dziś śmigam od rana, byłam na badaniu krwi (w ogóle - pierwszy raz kłuł mnie facet :p) i po nim miałam taką ochotę na soczek marchewkowy. Oczywiście wciągnęłam na pusty żołądek i teraz mi tak niedobrze... Posiedzę w łóżku do 10 i do roboty dalej. :)

&&&&& za dzisiejsze wizyty!
Miłego dnia, Dziewczyny!

Kobitka dzień w dzień mi się stawia i dlatego się tak bardzo martwię :-(. Dziś miałam pobudke o 5.00 :-(.
Natalia tez się bardzo cieszę ale też boje mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze .

Dzień dobry Kochane Marcóweczki

Udanych wizyt dzisiaj
Jak najmniej przeokropnych dolegliwości

U mnie dzisiaj odbyło się bez porcelany aż nie wierzę w to

Karola322 cieszę się że wizyta udana, uważaj na siebie, wypoczywaj i dbaj.
Imię bardzo ładne .

Ja dzisiaj wielkie pakowanie bo wyjeżdżam na urlop więc nie będzie Mnie z Wami przez co najmniej tydzień, ciężko pewnie potem nadrobić zalęgłości na forum z Naszym tempem pisania He he

Pozdrawiam Was

Hej dziewczyny :) w koncu ladna pogoda sie zrobila wiec korzystamy z ostatnich dni lata :)Jutro jedziemy zamowic mlodej mundurek do szkoly bo taki wymog jest.. jestem bardzo ciekawa ile zaspiewaja za ta przyjemnosc.. zamowic mozna go tylko w jednej pasmanterii wyznaczonej przez szkole...

dziewczyny gratuluje udanych wizyt i &&& za dzisiejsze :))

co do samopoczucia to mam tak jak Wy..czesto glowa boli/cmi..brzuch tez jakos dziwnie boli i juz czarne mysli sie pojawiaja... oby do wizyty jakos dotrwac...

Zgutek gdziej jedziesz na urlop??

pozdrawiam i milego dnia zycze.

Jutro wyjezdzam z rana :-) wybieram się do Łagowa. Zagramanica jednak odpada nie będę ryzykować jeszcze pojeżdzę pogrzać tyłeczek :-)

reklama
Witajcie :)

I ja dziś miałam pierwszy dzień bez porannych mdłości... Jak mi to uszczęśliwiło poranek! :)

Żgutek, miłego urlopowania!

Dobrego samopoczucia i zdrówka Wam życzę :)

Do góry