reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Dziewczyny, dzięki... Ogólnie jest super, ale czasem coś mnie dopada... Wiem, że wszystko będzie dobrze, że żaba rozwija się dobrze i zdrowo. Marzę o tym, żeby już zobaczyć na ekranie te machające rączki...
Przydałaby się wiśnióweczka na poprawę nastroju... Cóż zadowolę się sokiem, ha, ha.

Bardzo wam dziękuję, że jesteście...

reklama
Anulka i ode mnie kopniak się należy taki pożądny..mimo,że ja też mam obawy i to nie małe!!!!nigdy nie miałam problemu z zajsciem w ciąze czy z donoszeniem,ale sama myśl,że mogłaby się powtórzyć historia z córką...paraliżuje mnie i nie potrafie logicznie myśleć!!!!
Gumi bardzo mocno cię przytulam...wiem,że to co napiszę może zabrzmi infantylnie,ale czas i tylko czas pozwoli ci ogarnąć się z całą sytuacją!!!!wiem co piszę i wiem co czujesz.....moja córeńka odeszła do aniołków jak miała skończone 5 miesięcy i 11 dni!!!jestem dowodem na to,że wszystko sie ułoży..może i w psychice to zostaje,ale żyje sie dalej!!!
nie smucę już ,bo to forum ma inne zadanie..nieprawdaż????

jak mnie dzisiaj mdli...ble i żołądek mnie boli...buuuu.. a na jutro na obiad będzie zupka gulaszowa..pycha..znowu sie objem!!!

rurka dzięki za info. Jak możesz to zapodaj mi jakiegoś linka do tej diety :tak:

Patrycja wszystkiego naj! :-)

k@asik ja będę mieć 2 września badania i właśnie usg a potem krew. Tak miałam dwa lata temu i też pamiętam że na wyniki czekałam tydzień

anulka ode mnie kopniak również :-D

Ale pewnie sama będę w poniedziałek i wtorek schizować. Dwa lata temu jak miałam mieć to badanie to kilka dni wcześniej byłam u innego gina bo mój miał operację i był za zwolnieniu i napisał mi w karcie że NT norma, ale powiedział coś o 3 mm. Ja oczywiście jak przyjechałam do domu to do kompa i zaczęłam sprawdzać że za wysokie no i od razu ryk. On miał po prostu gorszy sprzęt i nie był specjalistą od badań. Na badaniu prenatalnym kilka dni później okazało się że NT wynosi 1,67...Ale co się wtedy oryczałam to moje...
ssabrinaa gratuluję udanej wizyty i trzymam kciuki za jutrzejsze „rodzinne” wizyty ;-)

Madwa witaj J
Patrycja tęskniłyśmy za Tobą Moderatorko Nasza, Wszystkiego Najlepszego
Anulka dziękuję za przepis jak wrócę z urlopu przetestuje, no kop potrzebny Tobie jak najbardziej, proszę Mi tu nie czarno widzieć wszystko będzie dobrze, a doły smutki to niestety chyba tak już musimy mieć. Jakiś dobry film obejrzyj, zjedz coś dobrego. Przytulasek dla Ciebie. Nic nie mów o wiśnióweczce mój Mąż właśnie wczoraj sobie takową kupił i pije sobie He He. Ja mam chęć na czerwone wino też tak dla relaksu poprawy krążenia

Zarunia będzie wszystko dobrze i nie ma innej opcji
SSabrina świetne wieści że wizyta udana i że maleństwo takie ruchliwe

Kradz, Elzbietka trzymam kciuki za Was jutro i czekam na relacje
Natalia ja właśnie oglądnęłam ten film wczoraj do końca dziewczyny mi go polecały do oglądnięcia
Dzisiaj skończę Jeszcze dalej niż północ

a Natalia,bo jak tak siedzę w domku to sobie wymyślam i ogę nadrobić ten czas jak pracowałam i nie miałąm tyle czasu,żeby pichcić..a lubię to bardzo!!!!a mam już chęć na kopytka i kluski śląskie swojej roboty!!!!!

dziewczyny ratunku...tak mnie boli żołądek,że aż słabo mi się robi:eek::eek::eek::eek:

reklama
Do góry