reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Ja zaglądam częściej niż piszę, a żeby być na bieżąco zainstalowalam sobie apkę na telefonie :) ale na moderatorkę się nie zgłaszam.
Patrycja, pasujesz mi do tej roli :)

reklama
Iman, z tym terminem to jeszcze nie wiadomo. Z terminu ostatniej miesiączki wychodzi, że 21 marca, ale dzisiaj przy badaniu "ręcznym" gin stwierdził, że dla ńiego to 9 tydzień nie jest i obstawia termin ok. 15 marca.

Nie bac sie dziewczyny bycie moderatorem nie jest trudne i nie zajmuje duzo czasu,czasem bedziecie musialy posprzatac jak ktos spamuje albo laczyc posty innych dziewczyn kiedy ktos pisze post pod postem bez uzywania opcji edytuj i takie inne wiec nic trudnego ;-)
Patrycja i Iman jesli chcecie sie tego podjac to Ja jestem za ;-)

uff nie było mnie dwa dni a tu ze 20 stron :szok:
Nie można sobie pozwolić na dzień przerwy jeśli chce się być na bieżąco :-D
Gratuluję udanych wizyt i faktycznie jakoś na naszym forum same dobre wieści i miejmy nadzieję że tak zostanie już do marca i jeszcze dłużej :tak:
z@t
ja też proszę o dopisanie mnie do listy, bo mnie chyba też przeoczyłaś :sorry2:

No to mamy moderatorki podgrupy :) Również przyznam, że dużo się tutaj dzieje i jestem mile zaskoczona :) Na mnie czeka duet- szachy i szczurasy, więc życzę Wam miłego wieczoru przy pogaduszkach :) Nadrobię jutro :)

Witam wszystkie przyszłe Mamy:) Ale macie wenę! Przyznam bez bicia, że nie zdołałam wszystkiego przeczytać. Moje mdłości poranne są... WIECZORNE! Na szczęście powoli dolegliwości się łagodzą, ale jak zbliża się wieczór, czuję się potwornie. Mam nadzieję, że to minie...

Przeprowadziliśmy się już do nowego miejsca. Żyjemy jeszcze w kartonach i workach, bo nie ma sił na ogarnięcie, ale jużod kilku dni pracujemy w nowych miejscach.

Przyznam się, że jeszcze nie powiedziałam o moim błogosławionym stanie Managerowi. Jakoś się boję jego reakcji, bo dopiero co mnie zatrudnili i już za chwilę będę chciała odejść, jakbym im robiła na złość.

Rzeczywiście przydałby nam się moderator, moderatorki
Iman Patrycja jak najbardziej jestem za Waszą kandydaturą a Ty Z@t może też Ty

Anulka marcowa widzę , że mamy smaczki podobne He He

Ja też już się w moje dżinsy nie mieszczę więc też rozglądam się za ciuchami ciążowymi, oglądałam na allegro całkiem fajne, ale też sporo bywa w tzw Tani Armani ale to jeśli ktoś nie ma oporów do używanego.
Napisałyście się od rana, że ciężko nadrobić zaległości ale dzielnie przeglądam wers po wersie niczym bestseller J

reklama
Do góry