reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

"z@t prośba dołącz do listy Anule marcową, bo biedaczka doprosić się nie może wpisywała się już chyba dwa razy plisssssssssssssss:-)"

Sunajka, przednio się uśmiałam :-D:-D:-D Dzięki!

Dzisiaj robiłam zakupy wędlinowe i kupiłam pojedyncze pętko wiejskiej kiełbasy podsuszanej. Jak dotarłam do domu, to już połowę zjadłam. Ależ było pyszne:-)

Iman85 witaj na forum:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka sorry!!!myślałam dzisiaj o Tobie jak robiłam listę ale byłam świecie przekonana ze już tam jesteś, że ostatnio Cię dolaczylam:$przepraszam, zaraz jak młode zasna siadam do laptopa

Jeju, ja piszę posta a wy w tym czasie produkujecie 5 i mój robi się nie na temat;-)
IMan 85 witaj wśród nas:-)
Myślę że moderatorem powinien być ktoś kto ma czas, jest od dawna na bb( tak jak ja:-) jest ogarnięty( nie tak jak ja) często się loguje( tak jak większość) mocno tego chce. Możemy zorganizować wybory albo niech chętny się sam wyłoni

reklama
Do góry