reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Hej;-)
Basidrak piękny ludzik :tak: Ja wczoraj walczyłam z migreną i musiałam wsiąść apap- tak jak dziewczyny piszą wszystko co ma paracetamol możemy brać.
micela &&&&& za rozmowę z szefem ;-)
anulka marcowa miłego dnia w pracy ;-)
Jak po weekendzie dziewczynki?? Dużo naprodukowałyście nie nadrobię :zawstydzona/y: Ja narazie nie mam problemu z mężem zobaczymy na jak długo:-D rozumie, wspiera i nie marudzi ale u facetów to się bardzo szybko zmienia:tak:
Kto dziś wizytuje???

reklama
Spać nie mogę. Poszłam spać po 1 obudziłam się po 4 i tyle z mojego spania. Sikam za trzy osoby. Starałam się mojemu coś wytłumaczyć ale na marne.
Ciepło czasami pomaga ale mam.domu chyba z 27 stopni i ledwie żyje. Siedzę przytulona do wiatraka.
Spali nie mogę brać bo mi wątroba go nie akceptuje. Wolę nie ryzkowac. Dziś chciałabym coś porobić. Poczekam i zobaczę czy będę żyć.
Rozmowa z dyrektorem u mnie poszła gładko. A nie powiem też się bałam. :)

Hej kochane ale naprodukowałyście :-).
Widzę , że poruszyłyście temat mężczyzn :-). Ja na mojego nie mogę narzekac , co prawda kolorowo też nie jest codziennie ale najważniejszę , że rozumie pewnie kwestie odnośnie ciąży. Po tym co przeszliśmy z poprzednimi ciążami i teraz tym krwawieniem , to aż byłam w szoku ze jest tak uczuciowy. Jesteśmy razem 10 rok a po ślubie 5 lat to też bardzo to przeżył. On też nie chodzi ze mną na USG ale to tylko dlatego że mamy dwie firmy i w tygodniu to mało co się widzimy . Za to jest w wekend i staramy się nadrobic cały tydzień :-). Myślę , że dam radę go namówic na to USG 4D ale to jeszcze troszkę czasu.
A u nas co ??? Czasem mdłości , migreny a wekend minął na działce u bratowej a w sobotę byliśmy na kolacji ze znajomymi wiec było fajnie :-). Kochane życzę wam miłego dzionka i ślemy buziaczki :-):-)

Cześć dziewczyny!
Jeśli chodzi o faceta to nie mogę narzekać. Zawsze był dobry i wyrozumiały ale teraz jeszcze bardziej :)
Powiem wam że dzisiejszy poranek był fatalny. Myślałam że będzie pierwsze spotkanie z porcelana... najpierw straszne mdłości i do tego zawroty głowy, potem ból lekki głowy i karku. Stałam z 20 minut w łazience bez ruchu bo chyba bym zemdlala... tragedia. Zimne poty na dodatek. Oczywiście nie było pawia (bo nie mam odruchu wymiotnego) ale nie wiem co gorsze bo może byłoby lepiej.... nadal kiepsko się czuję a tu w trasę trzeba jechać. Nic nie jadłam. Może powinnam pomyśleć o biszkoptach przy łóżku rano... nie wiem ale nie chcę tego więcej przechodzić.

Witam dziewczyny u nas lekki chłodek i pochmurno.
Dziś idziemy na pierwsze usg, zaczynam się denerwować. Mam dopiero ok 18, chyba zeświruje. Dobrze, że pracuje, bo bym zapatrzenia na zegarek dostała.

Synaj ka będzie wszystko dobrze :-) trzymamy kciuki
Ana doskonale Cię rozumiem jak się czujesz bo ja też często mam jakieś takie dziwne objawy. A mnie jak zwykle głową zaczyna boleć :-( oszalał chyba :-(

Sunajka &&&&&&& za wizytę :tak:
Dziewczynki z zaparciami na innych wątkach na zaparcia polecają lactulosum pomaga i można go brać w ciąży:tak:
Dziewczyny czy wy też macie taki dziwny posmak w ustach znaczy się mam takie wrażenie że w ustach ciągle czuje zapach rosołu choć od 3 tygodni go nie jadłam..to chyba hormony

Ostatnia edycja:
Piłam lactulosum i nawet miałam przepisane czopki glicerynowe- nic nie pomagało. Lactulosum jest skuteczne u kobiet które mają problemy z jelitami przez ciąże. Mi o dziwo pomogła zwiększona porcja żelaza bo morfologia wciąż leci w dół

reklama
Gadalam z szefem...srednio byl zadowolony,ale wiadomo pogratulowal itp... nie wie czy przedluzy mi kontrakt ze zalezy niby od mojej pracy a nie ciazy..zobaczymy :)

Do góry