reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

ja mam następną wizytę 19 sierpnia to zobaczymy co powie mi gin na temat tego badania,ale nalegać nie będę!!!!
ja myślałam o takiej poduszcehttp://allegro.pl/wielofunkcyjna-poduszka-do-karmienia-rogal-170cm-i4461337551.html

ja od dzisiaj jestem na L4.....a powiedzcie mi ile mam na zaniesienie zwolnienia do zakładu pracy????

kropelka jak byłam na wizycie to usg pokazało ,że jestem w 7 t.i 6 dniu a lekarz mówi do mnie jest pani w 8 tygodniu ciąży myślę,że różnie to jest interpretowane

Ostatnia edycja:
reklama
heven na zaniesienie chyba 7 dni jest.. ale reki nie dam sobie uciąć ;-)

kropelka jak jest 7tc to skończony 7 tydzień... później masz: 7t1dc czyli 7 tygodni i jeden dzień..czyli to już początek 8 jest... ja też się gubiłam ale jak od owulacji przeliczyłam to tak to wygląda właśnie:happy2:

rurka czlowiek sie cale zycie uczy :). niby w ciazy juz bylam a tu taka niewiedza :-D.
czyli wyglada na to, ze 8 tydz zacznie mi sie jutro :tak:
a suwaczek sobie zrobilam i niby go wkleilam i w ogole... a jak go nie bylo tak nie ma... a mnie cierpliwosci cos ostatnio brak...

zazdroszcze Wam tych badan. ja czekam na moja jalowa wizyte 12 sierpnia. a do ginekolga dzis dzwonilam i nadzialam sie na nagranie, ze nie przyjmuje z powodu choroby :-(. i jeszcze sobie doczytalam, ze to jedyna prywatna u nas w miescie... ten kraj mnie wykonczy...
dobre to chociaz, ze zadnych niepokojacyh obajawow nie mam. czasem tylko schizy :tak:

Krropelka to mamy ten sam dzień chyba :) ciekawe czy któraś z nas urodzi dokładnie w terminie ;) mało które dziecko rodzi się dokładnie co do dnia :p

ana89 ja syna urodzilam tydzien przed terminem a jak bedzie teraz to czas pokaze :tak:. ta ciaza poki co zupelnie inaczej mi sie zaczyna niz poprzednia.
z tego wszytskiego odwolalam wizyte za tydzien a udalo mi sie zabukowac czas na jutro na 13. pogadanka, ale przynajmniej o ciazy. o . :-D
Patrycja2301 wedlug mojej nowo nabytej wiedzy na to wyglada, ze zaczniesz jutro 11 tydzien

Ostatnia edycja:
Patrycja zgadza się :) moja pani gin w zeszłym tygodniu mówiła ze zaczynam 7 tydzień więc teraz mam już 8, czyli 7 tygodni za mną :)
Wiem że już pisałyscie o tym co jest dobre na mdłości ale jakby ktoś mi przypomniał to byłoby super ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry