L
Ladycarooo
Gość
No ja wszystkie, liczba ciąż: 0.chyba każdą z nas już miala wszystkie objawy ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja wszystkie, liczba ciąż: 0.chyba każdą z nas już miala wszystkie objawy ciąży
nie będę się w tym temacie sprzeczać. Miałam identyczna sytuacje w obydwu ciążach, a na codzień nie pije alkoholu, więc być może jest to czysty przypadek, ale jest to dla mnie powiązane
Widzę, ze naprawdę mega się nastawiłas na ten cykl, wiem, ze ostatni przed wyjazdem męża i mocno trzymam kciuki oczywiście, ale pamiętaj ze robisz juz bardzo dużo, a niestety czasami im „bardziej „ się nam coś wydaje to niestety jest zupełnie odwrotnie, a rozczarowanie większe :/ ale obyś miałam racjeChyba robię sobie nadzieje na ten cykl. W minionych 3 cyklach, na testach z Allegro pik pokazywał mi się 17 dc i trzymał trzy dni. Nie miałam śluzu płodnego, jedynie jakiś ból jajnika ale to tylko miesiąc temu, wcześniej nic i były to chyba cykle bezowu.. a teraz, zrobiłam te testy bardziej czule (30) i pik był już widoczny wczoraj 15dc, dziś wyraźny jak na wcześniejszym zdjęciu, a teraz o 19.30 zrobiłam kolejny aby pozbyć się ju ostatniego testu i kreska już pomału blednie, wciąż pik ale już taki ze kreski są identyczne, jutro pewnie już wyjdzie negatyw. O dziwo mam dużo płodnego śluzu.. pierwszy raz od naprawdę długiego czasu i jakiś tak pojawiła mi się taka nadzieja.. wstępne testowanie planuje na 8/9.04.
ja już 5 ciąż a żadnego poroduNo ja wszystkie, liczba ciąż: 0.
Boże to ja ostatnio! Dwa dni temu dostałam chamskiego smaka na chmiel ! Normalnie na piwo. Aż zapytałam męża czy to nie jakiś objawy alkoholizmu xD( nie pije ogolnie często/ okazyjnie) Mi się spóźnia 5 dni ale wczoraj test negatywny. Jutro pójdę na bete.moim pierwszym objawem zarówno przy tej, jak i tej straconej ciąży była chęć na alkohol. Raczej nie przepadam za alkoholem, a tym bardziej za piwem, a tydzień temu wzięłam butelkę piwa i wypiłam praktycznie na raz zaraz po tym pojawił się ból piersi po bokach, a teraz czuje, ze zaczyna się przenosić na sutki.
Jak narazie to 3+6, więc żadnych innych objawów się nie spodziewam
Wiem, wiem.. ale jakby sama praca organizmu widzę, ze jest znacznie lepsza.. mam nadzieje, ze wrócę z dobrymi wieściami.Widzę, ze naprawdę mega się nastawiłas na ten cykl, wiem, ze ostatni przed wyjazdem męża i mocno trzymam kciuki oczywiście, ale pamiętaj ze robisz juz bardzo dużo, a niestety czasami im „bardziej „ się nam coś wydaje to niestety jest zupełnie odwrotnie, a rozczarowanie większe :/ ale obyś miałam racje
Ja nigdy bo i w żadnej ciąży objawów nie miałam No i nie wierze w objawy jako takie przed dodatnią betąPowiedzcie mi, jak to u Was jest. Doszukujcie się objawow ciąży co cykl?
Mam tak samo ale myśle że to wiosnaBoże to ja ostatnio! Dwa dni temu dostałam chamskiego smaka na chmiel ! Normalnie na piwo. Aż zapytałam męża czy to nie jakiś objawy alkoholizmu xD( nie pije ogolnie często/ okazyjnie) Mi się spóźnia 5 dni ale wczoraj test negatywny. Jutro pójdę na bete.
To ja ostatnio mam takie smaki na radlery, że szok jak ja w ogóle nie lubie słodkich drinków. A teraz uhuhu, im bardziej fantazyjny smak tego szajzu tym lepiejMam tak samo ale myśle że to wiosna
Fuj, nie cierpię słodkich napojów radlery są dla mnie nie do tknięcia, tak samo jak słodkie winoTo ja ostatnio mam takie smaki na radlery, że szok jak ja w ogóle nie lubie słodkich drinków. A teraz uhuhu, im bardziej fantazyjny smak tego szajzu tym lepiej