reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

ja już zwariowałam. Oczywiście zaczynam wmawiać sobie najgorsze. Zrobiłam dziś kolejnego facelle i nie jest o wiele ciemniejszy niż ten z wczorajszego wieczoru. Odkopałam jeszcze właśnie bobo test, ale czułość 25 i wyszła całkiem spoko kreska. Idę w sobotę i poniedziałek na betę sprawdzić przyrost ✊
Załączam zdjęcie, ten przycięty jest z wczoraj
Nie sugeruj się kreską na teście 😉ważne że jest .

reklama
ja już zwariowałam. Oczywiście zaczynam wmawiać sobie najgorsze. Zrobiłam dziś kolejnego facelle i nie jest o wiele ciemniejszy niż ten z wczorajszego wieczoru. Odkopałam jeszcze właśnie bobo test, ale czułość 25 i wyszła całkiem spoko kreska. Idę w sobotę i poniedziałek na betę sprawdzić przyrost ✊
U mnie tak samo, tym się nie sugeruj tylko spokojnie zrób betę :) ja będę badać poniedziałek-środa chyba :)

Ze spokojem czasami trzeba kilku dni, zeby kreska się wzmocniła a i tak dobrze ja widać 😘

Wiem ze to może być niepokojące ale uwierz, nawet na forum jest dużo zdrowych ciąż jest gdzie kreski nie ciemnialy. Trzymam kciuki i dawaj znać jak betka :)

U mnie tak samo, tym się nie sugeruj tylko spokojnie zrób betę :) ja będę badać poniedziałek-środa chyba :)
mega, w końcu jakieś kreski 💛 ile jesteś dpo? Ja dziś 10 dzień, zrobiłam rano Facelle (chcialam go zużyć zanim mnie okłamie😅) chociaż miałam nie testować przed planowana miesiączka i śnieżna biel, już powoli przestają mnje ruszać te negatywy

mega, w końcu jakieś kreski 💛 ile jesteś dpo? Ja dziś 10 dzień, zrobiłam rano Facelle (chcialam go zużyć zanim mnie okłamie😅) chociaż miałam nie testować przed planowana miesiączka i śnieżna biel, już powoli przestają mnje ruszać te negatywy
To zdjęcia z wczoraj, było 12 dpo, w 11 dopiero jakiś tam cień był ale ledwo widoczny :)
Z moich 3 ciąż tą widać najprędzej, w pierwszej testy sikane od 14 dpo (11 dpo beta <1, 12 beta 2,38), w drugiej cień cienia ok 13-14 dpo.

Ja jutro będę windować bo psiapsi wpada i pijemy za spóźnione imieninki ❤️😄

Dołączam do winkujących koleżanek, ale dopiero jutro po egzaminie - jak mi dobrze pójdzie to będę oblewać sukces, a jak źle to zapijać smutki xD na pewno też przynajmniej jeden kieliszek będzie na zdrowie nas wszystkich i piękne krechy na testach <3

reklama
Hej :) a ja melduję że dzisiaj zrobiłam badania krwi na zespół antyfosfolipidowy i przeciwciała ANA :) za tyg machnę jeszcze badania na trombofilie więc działamy 💪 oby znalazła się przyczyna niepowodzeń. Za wszystkie dwie kreski trzymam nieustannie kciuki ✊✊✊