reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

ja już zwariowałam. Oczywiście zaczynam wmawiać sobie najgorsze. Zrobiłam dziś kolejnego facelle i nie jest o wiele ciemniejszy niż ten z wczorajszego wieczoru. Odkopałam jeszcze właśnie bobo test, ale czułość 25 i wyszła całkiem spoko kreska. Idę w sobotę i poniedziałek na betę sprawdzić przyrost ✊
Załączam zdjęcie, ten przycięty jest z wczoraj
Nie sugeruj się kreską na teście 😉ważne że jest .

reklama
ja już zwariowałam. Oczywiście zaczynam wmawiać sobie najgorsze. Zrobiłam dziś kolejnego facelle i nie jest o wiele ciemniejszy niż ten z wczorajszego wieczoru. Odkopałam jeszcze właśnie bobo test, ale czułość 25 i wyszła całkiem spoko kreska. Idę w sobotę i poniedziałek na betę sprawdzić przyrost ✊
U mnie tak samo, tym się nie sugeruj tylko spokojnie zrób betę :) ja będę badać poniedziałek-środa chyba :)

Ze spokojem czasami trzeba kilku dni, zeby kreska się wzmocniła a i tak dobrze ja widać 😘

Wiem ze to może być niepokojące ale uwierz, nawet na forum jest dużo zdrowych ciąż jest gdzie kreski nie ciemnialy. Trzymam kciuki i dawaj znać jak betka :)

U mnie tak samo, tym się nie sugeruj tylko spokojnie zrób betę :) ja będę badać poniedziałek-środa chyba :)
mega, w końcu jakieś kreski 💛 ile jesteś dpo? Ja dziś 10 dzień, zrobiłam rano Facelle (chcialam go zużyć zanim mnie okłamie😅) chociaż miałam nie testować przed planowana miesiączka i śnieżna biel, już powoli przestają mnje ruszać te negatywy

mega, w końcu jakieś kreski 💛 ile jesteś dpo? Ja dziś 10 dzień, zrobiłam rano Facelle (chcialam go zużyć zanim mnie okłamie😅) chociaż miałam nie testować przed planowana miesiączka i śnieżna biel, już powoli przestają mnje ruszać te negatywy
To zdjęcia z wczoraj, było 12 dpo, w 11 dopiero jakiś tam cień był ale ledwo widoczny :)
Z moich 3 ciąż tą widać najprędzej, w pierwszej testy sikane od 14 dpo (11 dpo beta <1, 12 beta 2,38), w drugiej cień cienia ok 13-14 dpo.

Ja jutro będę windować bo psiapsi wpada i pijemy za spóźnione imieninki ❤️😄

Dołączam do winkujących koleżanek, ale dopiero jutro po egzaminie - jak mi dobrze pójdzie to będę oblewać sukces, a jak źle to zapijać smutki xD na pewno też przynajmniej jeden kieliszek będzie na zdrowie nas wszystkich i piękne krechy na testach <3

reklama
Hej :) a ja melduję że dzisiaj zrobiłam badania krwi na zespół antyfosfolipidowy i przeciwciała ANA :) za tyg machnę jeszcze badania na trombofilie więc działamy 💪 oby znalazła się przyczyna niepowodzeń. Za wszystkie dwie kreski trzymam nieustannie kciuki ✊✊✊