reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Heparynę na co ?.też zastrzyki ? Moja ginekolog mówiła że też od razu po pozytywnym mam przyjść. Mam mutacje pai 1
Tak, zastrzyki. Mam mutacje czynnika V leiden. Ja dostałam heparynę już na etapie starań i na szczęście udało się od razu w pierwszym cyklu.

reklama
Tak, zastrzyki. Mam mutacje czynnika V leiden. Ja dostałam heparynę już na etapie starań i na szczęście udało się od razu w pierwszym cyklu.
Ja póki co acard 75. Po drugim poronieniu które było we wrześniu, dopiero teraz nasz pierwszy cykl starania się . Cieszę się że Ci się udało :) trzymam kciuki!

Ja póki co acard 75. Po drugim poronieniu które było we wrześniu, dopiero teraz nasz pierwszy cykl starania się . Cieszę się że Ci się udało :) trzymam kciuki!
Ja w poprzednim roku poroniłam na początku kwietnia i w sierpniu... w obu przypadkach miałam łyżeczkowanie. Mam nadzieję, że tym razem się w końcu uda🤗. Tobie też tego życzę z całego serduszka! ❤

Hej dziewczyny. Mnie ciągle podbrzusze pobolewa i na wieczór jestem mega wydęta czuje jednak że i tak nic z tego szyjka dość nisko także testy pewnie nic poza jedną kreska nie pokażą 😑

reklama