Weronik@29
Fanka BB :)
No to teraz ja w kolejce dzisiaj dojdą testy będzie sikane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym już mogła ale ze jestem na urlopie bez testów to zatestuje w czwartek jak wrócę objawów zero wiec korzystam z żyćkaI co nikt nie testuje ?
nie masz czasu na objawyJa bym już mogła ale ze jestem na urlopie bez testów to zatestuje w czwartek jak wrócę objawów zero wiec korzystam z żyćka
Coś bym tam sobie może i wynalazła i wmówiła ale jakoś tak nie ma co mam nadzieję że Twój czarodziej zaczarował i nastąpiło magiczne ODPUSZCZENIEnie masz czasu na objawy
Dzisiaj wygląda jakby było już po owulacji - bardziej obstawiam że owu była wczoraj, o ile temperatura będzie się utrzymywać na wyższym poziomieCo sądzicie o tych owulakach i temperaturze? W niedziele (11dc miałam ból miednicy, pleców i jajnika po lewej stronie), dziś (13dc) temp poszła do góry, myślicie ze dziś owulka?
Ok, dziękuję ci bardzo to odstawiam w takim razie wiesiołka, w zeszłym miesiącu pozytywny owulak był tlusty i oczywisty w 13dc ale wtedy nie mierzylam temperatury. Może się przesunęła bo niedawno zaczęłam brać Euthyrox ale nie wiem czy to mogloby mieć wpływ.Dzisiaj wygląda jakby było już po owulacji - bardziej obstawiam że owu była wczoraj, o ile temperatura będzie się utrzymywać na wyższym poziomie
no to nowy cykl, nowe szasnea ja się z wami witam w 1dc lecimy z tematem od nowa, jutro przyjdzie mi inofen
Gratuluję nowego cyklua ja się z wami witam w 1dc lecimy z tematem od nowa, jutro przyjdzie mi inofen