reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Okej już nie narzekam ! I mega współczuje :(
Kwestia przyzwyczajenia, mam tak od pierwszej miesiączki, kiedyś nawet w sumie było 14 dni ale się skrócił. Przy cyklach 32-35 dni było ok ale teraz przy cyklach 27-30 to owulację mam odrazu po okresie więc to komplikuje trochę starania. 😅

reklama
Kwestia przyzwyczajenia, mam tak od pierwszej miesiączki, kiedyś nawet w sumie było 14 dni ale się skrócił. Przy cyklach 32-35 dni było ok ale teraz przy cyklach 27-30 to owulację mam odrazu po okresie więc to komplikuje trochę starania. 😅
No nie wątpię. Ja zaraz po okresie dojrzewania miałam cystę na jajniku i przez dwa miesiące krwawiłam po 15-18dni :/ dla mnie koszmar. I faktycznie, czasami może być ciężko z rym staraniem :/

hej dziewczyny mam takie pytanie jak to u was jest z bólem piersi po owulacji… pierwszy raz tak mam i boje się czy to normalne 🤷🏻‍♀️ zazwyczaj piersi bolą mnie tydzień przed okresem, a teraz bolą mnie od dnia po owulacji (czyli dwa tygodnie przed okresem) i są takie nabrzmiałe już 6 dzień od owu, może tak być ze trwa to tak długo ?

hej dziewczyny mam takie pytanie jak to u was jest z bólem piersi po owulacji… pierwszy raz tak mam i boje się czy to normalne 🤷🏻‍♀️ zazwyczaj piersi bolą mnie tydzień przed okresem, a teraz bolą mnie od dnia po owulacji (czyli dwa tygodnie przed okresem) i są takie nabrzmiałe już 6 dzień od owu, może tak być ze trwa to tak długo ?
Ja tak miewałam ale u mnie chyba wyższa prolaktyna była temu winna. Teraz drugi cykl żadnego bólu piersi 😊 aktualnie biorę Dostinex. Może sprawdź sobie jak u ciebie to wygląda .

A jak u Ciebie sytuacja?
Dziękuję, że pytasz 😊 U mnie w porządku, choć codziennie robię drzemki haha 😆. Jutro będę robić betę, więc trzymajcie kciuki ❤.

Wizyta u gin w czwartek, wiem wcześnie, ale moja ginekolog mówiła, że jak się uda to żebym przyszła do niej już po pozytywnym teście, bo będę miała heparynę za darmo, a obecnie zaczęłam od wczoraj ostatnie opakowanie, więc trzeba się wybrać:)

reklama
Dziękuję, że pytasz 😊 U mnie w porządku, choć codziennie robię drzemki haha 😆. Jutro będę robić betę, więc trzymajcie kciuki ❤.

Wizyta u gin w czwartek, wiem wcześnie, ale moja ginekolog mówiła, że jak się uda to żebym przyszła do niej już po pozytywnym teście, bo będę miała heparynę za darmo, a obecnie zaczęłam od wczoraj ostatnie opakowanie, więc trzeba się wybrać:)
Heparynę na co ?.też zastrzyki ? Moja ginekolog mówiła że też od razu po pozytywnym mam przyjść. Mam mutacje pai 1