reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Zależy jak mi córka pozwoli.. jeżdżę na 8 do pracy, a o 7 odstawiam ja do żłobka.. jeśli sama wstanie z siebie po 6 to pojade na betę, jeśli nie to test ale zostały mi o czułości 25 :/ a czuje się dobrze.. miałam w południe dziwne kłucia jajnika z którego była owulacja i ból podbrzusza ale minęło..
Rozumiem, podobno nie które o czułości 25 ( np bobo test) lepiej się wybarwiaja niż te o czułości 10 🤷‍♀️🤔 trzymam kciuki, daj znać ❤️

Hmm a czemu? Przecież niektóre problemy można łatwo rozwiązać
@Marcia0722

To samo chciałam napisać.. przecież nie można na nieudanej próbie się poddać. Niepowodzenie boli, ale nie oznacza kompletnie ze wszystko stracone. Masz już dwójkę! To i tak najpiękniejszy dar! Jeśli to już któraś próba, możne warto się przebadać, może to tylko nie trafienie w owulacje? :)

A czujesz coś po sobie, ze a może może ? Dawaj znać! Rano łączymy się na rezultaty!
Wiesz co, dzisiaj zauważyłam więcej żyłek na piersiach, szczególnie na brodawkach, bo na piersiach to z reguły mam dość widoczne :) No i poczułam dziś jakby trochę więcej śluzu, a dziwne, bo przed @ nie odczuwam raczej nic takiego, a na @ jeszcze za wcześnie. Więc może coś się kroi, ale zobaczymy 😊. Teraz chyba będę testować codziennie 😅.
W ogóle mam jakiegoś gastro potwora od kilku dni 😆🤣🤣, aż mój chłopak jest zdziwiony haha

reklama
mało mnie tu ostatnio ale nadrabiam wszystko, przynajmniej się staram - uzależniacie 😂❤️trzymam kciuki za wszystkie wasze marcowe dwie kreseczki 😊
u mnie marzec chyba nie będzie zbyt łaskawy, mogliśmy działać tylko w weekend i tak tez przytulanki się odbyły, owulka według aplikacji jutro ale kto by tam patrzył na aplikacje, jak to w naszym gronie łudzę się ze może była wcześniej 😂 pierwszy cykl sprawdzam temperaturę, zobaczymy co z tego wyjdzie, narazie wyglada to tak 🤷🏻‍♀️jeszcze nie koniecznie umiem to odczytywać ale może z cyklu na cykl będzie łatwiej 😅

Załączniki

• 1E944BBF-B6A6-49B9-9C76-8A816A65F55D.jpeg
    1E944BBF-B6A6-49B9-9C76-8A816A65F55D.jpeg
    74,7 KB · Wyświetleń: 68