Kylyyy1408
Fanka BB :)
A ile dpo jesteś ?Ja jutro rano mam w planach walnąć test, choć do @ będą 3-4 dni .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ile dpo jesteś ?Ja jutro rano mam w planach walnąć test, choć do @ będą 3-4 dni .
Rozumiem, podobno nie które o czułości 25 ( np bobo test) lepiej się wybarwiaja niż te o czułości 10 trzymam kciuki, daj znaćZależy jak mi córka pozwoli.. jeżdżę na 8 do pracy, a o 7 odstawiam ja do żłobka.. jeśli sama wstanie z siebie po 6 to pojade na betę, jeśli nie to test ale zostały mi o czułości 25 :/ a czuje się dobrze.. miałam w południe dziwne kłucia jajnika z którego była owulacja i ból podbrzusza ale minęło..
Ehhh No to teraz już czekam na @ i chyba będę musiała pozostać na dwójce moich dzieci. Powodzenia dziewczyny
Jutro będzie teoretycznie 10 ale nie robiłam testów w tym cyklu.A ile dpo jesteś ?
@Marcia0722Hmm a czemu? Przecież niektóre problemy można łatwo rozwiązać
A czujesz coś po sobie, ze a może może ? Dawaj znać! Rano łączymy się na rezultaty!Jutro będzie teoretycznie 10 ale nie robiłam testów w tym cyklu.
Koniecznie daj znaćJutro będzie teoretycznie 10 ale nie robiłam testów w tym cyklu.
Wiesz co, dzisiaj zauważyłam więcej żyłek na piersiach, szczególnie na brodawkach, bo na piersiach to z reguły mam dość widoczne No i poczułam dziś jakby trochę więcej śluzu, a dziwne, bo przed @ nie odczuwam raczej nic takiego, a na @ jeszcze za wcześnie. Więc może coś się kroi, ale zobaczymy . Teraz chyba będę testować codziennie .A czujesz coś po sobie, ze a może może ? Dawaj znać! Rano łączymy się na rezultaty!