Marcia0722
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po co ?? Pojde do ginekologa w pt to mi powie.. kiedyś nie było bety i ciaze się rozwijałyA Ty bete robilas ?
po co ?? Pojde do ginekologa w pt to mi powie.. kiedyś nie było bety i ciaze się rozwijały [emoji4]
ale ja nie mówię złośliwie. Po prostu mam takie podejście ze po co mam myslec i się nakręcać w tamtej ciąży biegałam robić betę o ginekolog mnie tylko opieprzyl ze latam i niepotrzebnie robie i się nakręcam. Teraz podchodzę naprawdę z wielkim spokojem.Nie chcesz to oczywiście nie rób bo to nic obowiązkowego, ale może nie warto tak lekceważąco wypowiadać się o badaniu, które wielu kobietom uratowało życie
ale ja nie mówię złośliwie. Po prostu mam takie podejście ze po co mam myslec i się nakręcać w tamtej ciąży biegałam robić betę o ginekolog mnie tylko opieprzyl ze latam i niepotrzebnie robie i się nakręcam. Teraz podchodzę naprawdę z wielkim spokojem.
wiem wiem, każdy podchodzi tak jak czujeRozumiem. Samo zbadanie bety nie wpłynie w żaden sposób na rozwój ciąży bo zgadzam się z tym, że jej wynik nic nie zmieni odnośnie jej losów. Natomiast mówienie, że kiedyś bety nie było i spoko jest jednak nie na miejscu. Właśnie dzięki kontroli bety mniej kobiet umiera w wyniku ciąż pozamacicznych
Tak tylko zapytalam ...po co ?? Pojde do ginekologa w pt to mi powie.. kiedyś nie było bety i ciaze się rozwijały
CudnieCześć dziewczyny,beta 419 póki co