aneta85aneta
Fanka BB :)
Z app było 19.02 i miałam sluz plodny ale nic nie czułam i dopiero bol owulacyjny poczulam 22.02. Dzień wcześniej zbliżenie jaki i caly tyzień wstecz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też owulacja była 22.02 i test dzisiaj bielusieńki Ale póki nie ma to jest nadzieja Ja od dzisiaj codziennie sobie sikne, a co mi tamHej Dziewczyny,
Dołączę do was. Owulacje czułam 22.02. Niczym nie potwierdzona. Zrobiłam dzisiaj test ale nie z porannego moczu i zobaczyłam biel. Jak myślicie czy za wcześnie, bo wychodzi 10/11 dzień po owulacji.
Na kiedy masz termin ?U mnie też owulacja była 22.02 i test dzisiaj bielusieńki Ale póki nie ma to jest nadzieja Ja od dzisiaj codziennie sobie sikne, a co mi tam
Na 8 marca. Na teście testeo jest napisane, że w pierwszym dniu spodziewanej może wyjść, ale oczywiście ja nakręcona liczę, że może jakiś cień wcześniej wyjdzieNa kiedy masz termin ?
Haha to tak jak ja na 08.03 Ja chyba pobiegnę na beta aby się nie nakręcać.Na 8 marca. Na teście testeo jest napisane, że w pierwszym dniu spodziewanej może wyjść, ale oczywiście ja nakręcona liczę, że może jakiś cień wcześniej wyjdzie
Czasami kłucie jajników to wcale nie objaw owulacji, ale oczywiście trzymam kciuki zeby to jednak było to i się udałoZ app było 19.02, miałam tylko sluz plodny. Owulacje poczułam 22.02 ponieważ zawsze mam bol owulacyjny. Dzień przed było zblizenie jak i cały tydzień wstec
Wyobrażam sobie Twoje rozczarowanie... Ale wiesz, że niewiele kobiet ma objawy implantacji Ja przy 3 ciążach nie miałam ani razu.A ja 10 min temu chciałam biec po telefon i pisać Wam, ze chyba coś zaskoczyło ale bardzo szybko zeszłam na ziemie
Otóż zobaczyłam na wkładce delikatnie różowy śluz, aż nie dowierzałam bo to dosłownie takie niteczki. Już się szczęście załączylo bo mówię kurczę do okresu równy tydzień wiec może to wlasnie zagnieżdżenie. Ale nawet jeśli do niego doszło lub dojdzie, to niestety ale to nie było to. Po prostu zauważyłam, ze zaczęłam się delikatnie wczoraj przy goleniu przy wardze i otóż to spowodowało te „różowe plamienie”. Tak mi się smutno zrobiło.. dobrze miko wszystko, ze zaraz to zauważyłam a nie żyłam w przeświadczeniu, ze to na pewno znak na ciąże