reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Temperaturę mierzymy o jednakowej porze przed wstaniem z łóżka tuż po przebudzeniu. Termometr musi mieć dwa miejsca po przecinku (bez problemu w aptece czy internecie kupicie termometr owulacyjny) i musi mieć kontakt ze śluzówka, więc mierzy się albo w pochwie, albo w ustach. Ja np. w tygodniu wstaję wcześniej, a w weekendy mogę pospać ze względu na wolne, więc mam ustawiony budzik zawsze na tą samą godzinę, mierzę temperaturę, zapisuję w tel. i albo wstaję, albo idę spać dalej 😝 Wiesiołek bierzemy od 1dc do owulacji i wpływa na poprawę śluzu
dziękuję ! Co za porównanie do Michaela Jacksona, padłam 🤣

reklama
Temperaturę mierzymy o jednakowej porze przed wstaniem z łóżka tuż po przebudzeniu. Termometr musi mieć dwa miejsca po przecinku (bez problemu w aptece czy internecie kupicie termometr owulacyjny) i musi mieć kontakt ze śluzówka, więc mierzy się albo w pochwie, albo w ustach. Ja np. w tygodniu wstaję wcześniej, a w weekendy mogę pospać ze względu na wolne, więc mam ustawiony budzik zawsze na tą samą godzinę, mierzę temperaturę, zapisuję w tel. i albo wstaję, albo idę spać dalej 😝 Wiesiołek bierzemy od 1dc do owulacji i wpływa na poprawę śluzu
ale wisiorek tylko do 14dc, prawda? Jaka dawkę bierzesz? Zamówiłam dopiero i przyjdzie w poniedziałek, wiec zacznę brać od 5 dc

Hej Dziewczyny,

Dołączę do was. Owulacje czułam 22.02. Niczym nie potwierdzona. Zrobiłam dzisiaj test ale nie z porannego moczu i zobaczyłam biel. Jak myślicie czy za wcześnie, bo wychodzi 10/11 dzień po owulacji.

Hej Dziewczyny,

Dołączę do was. Owulacje czułam 22.02. Niczym nie potwierdzona. Zrobiłam dzisiaj test ale nie z porannego moczu i zobaczyłam biel. Jak myślicie czy za wcześnie, bo wychodzi 10/11 dzień po owulacji.
Czyli wiesz to z apki ? Pamiętaj, ze zawsze mogła się przesunąć. Także powtórzyła tym test za dwa dni, albo beta :)

reklama