pluto_nova
Moderator
to mi też wmów bo właśnie leci 3 cyklJa tak miałam w styczniu. Teraz sobie wmawiam, że w ciągu 3 miesięcy od biochemu dużej ilości dziewczyn się udaje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to mi też wmów bo właśnie leci 3 cyklJa tak miałam w styczniu. Teraz sobie wmawiam, że w ciągu 3 miesięcy od biochemu dużej ilości dziewczyn się udaje
Ja tez sie nie dołuje ale jakoś nie mam oczekiwań żadnych... (magicznie odpuszczam?) Jakoś nie czuje tego cyklu narazie ...Ja np czuję, że to ten cykl ***** z tego będzie pewnie, ale przynajmniej się nie dołuję
Miałaś biochem w styczniu ?Ja tak miałam w styczniu. Teraz sobie wmawiam, że w ciągu 3 miesięcy od biochemu dużej ilości dziewczyn się udaje
Tak, beta koło 10 i progesteron koło 2Ja tez sie nie dołuje ale jakoś nie mam oczekiwań żadnych... (magicznie odpuszczam?) Jakoś nie czuje tego cyklu narazie ...
Miałaś biochem w styczniu ?
Ta, po okresie to zawsze niby wyjebongo, a po owulce zaczyna się szaleństwo xDJa tez sie nie dołuje ale jakoś nie mam oczekiwań żadnych... (magicznie odpuszczam?) Jakoś nie czuje tego cyklu narazie ...
Miałaś biochem w styczniu ?
A noo, ja i @pluto_nova miałyśmy a mi się już zmienia o 180' już staremu powiedziałam że żadnych seksów od niedzieliTa, po okresie to zawsze niby wyjebongo, a po owulce zaczyna się szaleństwo xD
dopiero 2dpo u mnie, więc szaleństwa jeszcze nie ma I mam nadzieję, że będę za bardzo zajęta, żeby oszaleć na punkcie obserwacji objawów ciąży bez ciążyA noo, ja i @pluto_nova miałyśmy a mi się już zmienia o 180' już staremu powiedziałam że żadnych seksów od niedzieli
Hej Hej mnie mozesz wpisac na 31-03Cześć dziewczyny!
Rozpoczynamy marcowanie trzymamy wszystkie kciuki za siebie i mocno wierzymy, że to nasz miesiąc!
Podawajcie w komentarzach daty testowania i będę uzupełniać.
1.03 @Kamila12311
2.03 @Ladycarooo'
3.03 @MPAnia
5.03 @pluto_nova
6.03 @Paluska98
8.03 @stokrotka_
17.03 @Juliaaawe
18.03 @Bibi89 @Weronik@29
22.03 @Martynaad
23.03 @kawaiciastko
24.03 @Moonstone
Taaaa pewnie mi odjebie za tydzienTa, po okresie to zawsze niby wyjebongo, a po owulce zaczyna się szaleństwo xD