reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
Ja obsikalam chyba z 8 testów i wszystkie jedno kreskowe 😛 jutro chyba małpa zawita 🙈 to chyba bedzie jakos 14 cykl chust wie 😅już mi to lata i powiewa . I gratki za dwie krechy 😁 wiedziałam że dobrze widzę. Ja to wszystko zauważe tylko nie u siebie hahahah
Na razie nie dziękuję ! Jest za wcześnie na radość ,ale sam fakt ,że jest chociaż malutka szansa sprawia ,że cieszę się jak głupi do sera 😁😁 jak nie ten cykl to następny , trzymam kciuki !

Dziewczyny czy ten ostatni jest pozytywny?
Pierwszy raz robię testy. Z aplikacji owulacja ma być jutro.
20220319_083810.jpg

Hej dziewczyny, dzisiaj 9dpo i melduję, że test mi pokazał kreskę fabryczną 😁 zawsze coś 😅
Na żywo lepiej widać ale na zdj już ciężko uchwycić a nie chciałam podkręcać kontrastu itp żebyście coś zobaczyły. 😅

Załączniki

• 20220319_083813.jpg
    20220319_083813.jpg
    938,4 KB · Wyświetleń: 117
reklama
Ja bym pewnie jeszcze z jeden zrobiła żeby sprawdzić tendencje. Generalnie można by go uznac za pozytyw. Pik taki bardziej widoczny mógł być wcześniej, ale może być też za niedługo
Kiedyś byś zrobiła?
Od góry robione tak: wczoraj o 16, o 22:30 i ostatni dziś o 8 z 3 siku
Robić dziś wieczorem czy jutro?