stella33
Fanka BB :)
pochwal się od razu jak przyjdą @asiakyupl piękny bladziochMam nadzieję że dzisiaj będą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pochwal się od razu jak przyjdą @asiakyupl piękny bladziochMam nadzieję że dzisiaj będą
Na razie nie dziękuję ! Jest za wcześnie na radość ,ale sam fakt ,że jest chociaż malutka szansa sprawia ,że cieszę się jak głupi do sera jak nie ten cykl to następny , trzymam kciuki !Ja obsikalam chyba z 8 testów i wszystkie jedno kreskowe jutro chyba małpa zawita to chyba bedzie jakos 14 cykl chust wie już mi to lata i powiewa . I gratki za dwie krechy wiedziałam że dobrze widzę. Ja to wszystko zauważe tylko nie u siebie hahahah
Muszą być i czekamy tutaj wszystkie na toMam nadzieję że dzisiaj będą
Najpiękniejszy oby był szczęśliwy !pochwal się od razu jak przyjdą @asiakyupl piękny bladzioch
Dziewczyny czy ten ostatni jest pozytywny?
Pierwszy raz robię testy. Z aplikacji owulacja ma być jutro.
Zobacz załącznik 1380710
Ja właśnie taki miałam dzień przedDziewczyny czy ten ostatni jest pozytywny?
Pierwszy raz robię testy. Z aplikacji owulacja ma być jutro.
Zobacz załącznik 1380710
Kiedyś byś zrobiła?Ja bym pewnie jeszcze z jeden zrobiła żeby sprawdzić tendencje. Generalnie można by go uznac za pozytyw. Pik taki bardziej widoczny mógł być wcześniej, ale może być też za niedługo