reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Ja mogę powiedzieć, że miałam najszybszą miesiączkę w całym moim życiu 😂 trwała aż 1,5 dnia. W sobotę przed południem przyszła, a w niedziele w nocy już się z mężem bawiliśmy bo po @ już śladu nie było. Była to 1 @ po stracie, więc nie zamartwiam się jeszcze tak że tak krótko (była wywoływana) Chyba ze powinnam? Teraz biorę aromek, w poniedziałek wizyta i działamy 💪 kotkę mam wysterylizowaną wiec będę się z moim starym marcowac, niech patrzy młoda i żałuje że ona nie może 😆😆

reklama
A po poronieniach robiłaś jakieś badania? Po drugim poronieniu to już chyba nawet gin powinien zlecić badania z tego co się orientuję.
Nie, mój ginekolog powiedział że z medycznego pkt widzenia dwa poronienia to norma. Że wie że to drastycznie brzmi ale taka jest prawda. Skierował nas do porsndi genetycznej. Wybieramy się tam w czerwcu bo takie dość odległe terminy są.

A czyli jednak coś zalecił to dobrze [emoji6]
Te poronienia miałaś dwa pod rząd(że tak zapytam[emoji849])
Nie, mój ginekolog powiedział że z medycznego pkt widzenia dwa poronienia to norma. Że wie że to drastycznie brzmi ale taka jest prawda. Skierował nas do porsndi genetycznej. Wybieramy się tam w czerwcu bo takie dość odległe terminy są.

Hej dziewczyny kto dzis testuje? Jak tam humory😁ja dzis ruszam na galerie bo od pon nam zamykaja😋staram sie nie myslec ze okresu jeszcze nie ma a według moich obliczen wczoraj powinien być testu nie robię bo sie boje...poczekam moze przyjdzie 🐵

Hej dziewczyny kto dzis testuje? Jak tam humory😁ja dzis ruszam na galerie bo od pon nam zamykaja😋staram sie nie myslec ze okresu jeszcze nie ma a według moich obliczen wczoraj powinien być testu nie robię bo sie boje...poczekam moze przyjdzie 🐵
Haha. Kup test przy okazji i zrób jutro. I tak nic to nie zmieni :)

Ja dzis powinnam testowac ale czuje ze @ jednak przyjdzie wiec poki co test lezy i czeka. Mam delikatne bole w dole brzucha i plecow, tak wiec jak cos miesiac 😏jezeli sie nic nie zmieni to dla swojego spokoju zatestuje jutro albo w niedziele. Zobaczymy, chyba ze cos bardziej sie rozkreci to nie. Szkoda testu 🤣

A czyli jednak coś zalecił to dobrze [emoji6]
Te poronienia miałaś dwa pod rząd(że tak zapytam[emoji849])
Tak dwa pod rząd. Nie mam dzieci i właśnie podczas starań dwa razy pod rząd poroniłam- raz musiałam mieć zabieg łyżeczkowania a drugi raz samoistnie gdybym nie zrobiła testu i bety to nawet nie wiedziałabym że to poronienie bo pomyślałabym że się spóźnia okres :(

Heeej, nowy cykl, nowe możliwości i zaczynamy się marcować 😅 Tradycyjnie wpisujemy się pod datą testowania 😍
01.03 @mamuska3@Nowa2021
02.03 @Es.jot 🐵@anka11812 🐵
03.03 @Lily2389 🐵@koalaaa 🐵@KoloroweLove 🐵
04.03 @Rybka_33 🐵 @Trinnity@Ania936@Mirnoti_95@Katia90 ⛔@Anja2266
05.03 @Dubrovnik ⛔@Czybedemama
06.03 @natka29 🐵
07.03
08.03 @Azi93 🐵@Kwiatuszek1224@Biankus 🐵
09.03 @DoMa29 🐵@Agugu123@Marcysia66
10.03 @MiWiZu
11.03
12.03 @Milka96 @Tuśka2021