reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Hej dziewczyny kto dzis testuje? Jak tam humory😁ja dzis ruszam na galerie bo od pon nam zamykaja😋staram sie nie myslec ze okresu jeszcze nie ma a według moich obliczen wczoraj powinien być testu nie robię bo sie boje...poczekam moze przyjdzie 🐵

Ja też tak będę miała jak mi się w końcu spóźni @ 😁. Nigdy mi się nie spóźnia, odkąd organizm działa w miarę normalnie pod kątem cykli, więc też pewnie będę odkurzać testy i chodzić koło nich z pół godziny zastanawiając się robić czy nie robić. Oto jest pytanie. Ale chyba warto zrobić i mieć pewność na czym się stoi. Niepewność niczego nie zmieni.

Bede dzis kolo rosmana znajdac mnie to wejde i kupie 🤭😛ale zrobie w ndz jak nie przyjdzie@ Obiecalam sobie wtedy wynik bedzie mysle juz na tyle prawdziwy ze bedzie można go brac na serio.. to 2 cykl staran po antykoncepcji przez 8 lat wiec chyba az takiego szczescia to ja nie mam zeby sie udalo tak szybko....

Ja w tym miesiącu testów nie kupowałam i nie miałam w planie. Owulacyjne kupiłam i mi tam 5 gratis dodali ciazowych... Tak więc pewnie znowu zrobię przed planowaną @. Ja nie mogę mieć tego w domu 🙈

Bede dzis kolo rosmana znajdac mnie to wejde i kupie 🤭😛ale zrobie w ndz jak nie przyjdzie@ Obiecalam sobie wtedy wynik bedzie mysle juz na tyle prawdziwy ze bedzie można go brac na serio.. to 2 cykl staran po antykoncepcji przez 8 lat wiec chyba az takiego szczescia to ja nie mam zeby sie udalo tak szybko....
I jak?

Nie kupilam😁byla duza kolejka do kas i swierdzilam ze moze to znak w pon kupie bo jutro pracuje caly dzien ,więc bede testowac 15 😉😊o ile nie przyjdzie....nie czuje narazie zeby cos mialo sie zadziac ale jeszcze wszystko możliwe, moj mąż uwaza ze jestem w ciąży chodzi i gada....drenerwuje mnie tylko🤨

Nie kupilam😁byla duza kolejka do kas i swierdzilam ze moze to znak w pon kupie bo jutro pracuje caly dzien ,więc bede testowac 15 😉😊o ile nie przyjdzie....nie czuje narazie zeby cos mialo sie zadziac ale jeszcze wszystko możliwe, moj mąż uwaza ze jestem w ciąży chodzi i gada....drenerwuje mnie tylko🤨
oby mąż miał racje i w poniedziałek zamiast po test, dołożysz trochę $$$ i pójdziesz na betę. Trzymam kciuki! 🤞

reklama
Do góry