diana2323
Zaciekawiona BB
Znam to z autopsji... Ostatnio już się wkurzyłam i zamówiłam na allegro 20 sztukWole nie mieć w domu testu jednak narazie tyle kasy juz na nie przepuscilam ze szkoda gadac....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam to z autopsji... Ostatnio już się wkurzyłam i zamówiłam na allegro 20 sztukWole nie mieć w domu testu jednak narazie tyle kasy juz na nie przepuscilam ze szkoda gadac....
Hej dziewczyny kto dzis testuje? Jak tam humoryja dzis ruszam na galerie bo od pon nam zamykajastaram sie nie myslec ze okresu jeszcze nie ma a według moich obliczen wczoraj powinien być testu nie robię bo sie boje...poczekam moze przyjdzie
Ja też tak zrobiłam w aptece za ładne opakowanie z bobo się ceniąZnam to z autopsji... Ostatnio już się wkurzyłam i zamówiłam na allegro 20 sztuk
Mi tez wypada tym razem testowanie 16 marca16 marca wielkie testowanie
Hej laski - jestem nowa
I jak?Bede dzis kolo rosmana znajdac mnie to wejde i kupie ale zrobie w ndz jak nie przyjdzie@ Obiecalam sobie wtedy wynik bedzie mysle juz na tyle prawdziwy ze bedzie można go brac na serio.. to 2 cykl staran po antykoncepcji przez 8 lat wiec chyba az takiego szczescia to ja nie mam zeby sie udalo tak szybko....
Nie kupilambyla duza kolejka do kas i swierdzilam ze moze to znak w pon kupie bo jutro pracuje caly dzien ,więc bede testowac 15 o ile nie przyjdzie....nie czuje narazie zeby cos mialo sie zadziac ale jeszcze wszystko możliwe, moj mąż uwaza ze jestem w ciąży chodzi i gada....drenerwuje mnie tylkoI jak?
oby mąż miał racje i w poniedziałek zamiast po test, dołożysz trochę $$$ i pójdziesz na betę. Trzymam kciuki!Nie kupilambyla duza kolejka do kas i swierdzilam ze moze to znak w pon kupie bo jutro pracuje caly dzien ,więc bede testowac 15 o ile nie przyjdzie....nie czuje narazie zeby cos mialo sie zadziac ale jeszcze wszystko możliwe, moj mąż uwaza ze jestem w ciąży chodzi i gada....drenerwuje mnie tylko
Dam znac ,trzymaj mocnooby mąż miał racje i w poniedziałek zamiast po test, dołożysz trochę $$$ i pójdziesz na betę. Trzymam kciuki!