reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Ja mogę powiedzieć, że miałam najszybszą miesiączkę w całym moim życiu 😂 trwała aż 1,5 dnia. W sobotę przed południem przyszła, a w niedziele w nocy już się z mężem bawiliśmy bo po @ już śladu nie było. Była to 1 @ po stracie, więc nie zamartwiam się jeszcze tak że tak krótko (była wywoływana) Chyba ze powinnam? Teraz biorę aromek, w poniedziałek wizyta i działamy 💪 kotkę mam wysterylizowaną wiec będę się z moim starym marcowac, niech patrzy młoda i żałuje że ona nie może 😆😆

reklama
A po poronieniach robiłaś jakieś badania? Po drugim poronieniu to już chyba nawet gin powinien zlecić badania z tego co się orientuję.
Nie, mój ginekolog powiedział że z medycznego pkt widzenia dwa poronienia to norma. Że wie że to drastycznie brzmi ale taka jest prawda. Skierował nas do porsndi genetycznej. Wybieramy się tam w czerwcu bo takie dość odległe terminy są.

A czyli jednak coś zalecił to dobrze [emoji6]
Te poronienia miałaś dwa pod rząd(że tak zapytam[emoji849])
Nie, mój ginekolog powiedział że z medycznego pkt widzenia dwa poronienia to norma. Że wie że to drastycznie brzmi ale taka jest prawda. Skierował nas do porsndi genetycznej. Wybieramy się tam w czerwcu bo takie dość odległe terminy są.

Hej dziewczyny kto dzis testuje? Jak tam humory😁ja dzis ruszam na galerie bo od pon nam zamykaja😋staram sie nie myslec ze okresu jeszcze nie ma a według moich obliczen wczoraj powinien być testu nie robię bo sie boje...poczekam moze przyjdzie 🐵

Hej dziewczyny kto dzis testuje? Jak tam humory😁ja dzis ruszam na galerie bo od pon nam zamykaja😋staram sie nie myslec ze okresu jeszcze nie ma a według moich obliczen wczoraj powinien być testu nie robię bo sie boje...poczekam moze przyjdzie 🐵
Haha. Kup test przy okazji i zrób jutro. I tak nic to nie zmieni :)

Ja dzis powinnam testowac ale czuje ze @ jednak przyjdzie wiec poki co test lezy i czeka. Mam delikatne bole w dole brzucha i plecow, tak wiec jak cos miesiac 😏jezeli sie nic nie zmieni to dla swojego spokoju zatestuje jutro albo w niedziele. Zobaczymy, chyba ze cos bardziej sie rozkreci to nie. Szkoda testu 🤣

A czyli jednak coś zalecił to dobrze [emoji6]
Te poronienia miałaś dwa pod rząd(że tak zapytam[emoji849])
Tak dwa pod rząd. Nie mam dzieci i właśnie podczas starań dwa razy pod rząd poroniłam- raz musiałam mieć zabieg łyżeczkowania a drugi raz samoistnie gdybym nie zrobiła testu i bety to nawet nie wiedziałabym że to poronienie bo pomyślałabym że się spóźnia okres :(

Heeej, nowy cykl, nowe możliwości i zaczynamy się marcować 😅 Tradycyjnie wpisujemy się pod datą testowania 😍
01.03 @mamuska3@Nowa2021
02.03 @Es.jot 🐵@anka11812 🐵
03.03 @Lily2389 🐵@koalaaa 🐵@KoloroweLove 🐵
04.03 @Rybka_33 🐵 @Trinnity@Ania936@Mirnoti_95@Katia90 ⛔@Anja2266
05.03 @Dubrovnik ⛔@Czybedemama
06.03 @natka29 🐵
07.03
08.03 @Azi93 🐵@Kwiatuszek1224@Biankus 🐵
09.03 @DoMa29 🐵@Agugu123@Marcysia66
10.03 @MiWiZu
11.03
12.03 @Milka96 @Tuśka2021