coca
Fanka BB :)
Biel niestety bije po oczach [emoji2368]
Nie lubię [emoji35]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biel niestety bije po oczach [emoji2368]
A który to Twoj cykl staran ?
Jak to życie pisze swoje scenariuszeDzień dobry dziewczyny! Ten cykl był dla mnie zwariwoany, dowiedziałam się i nadżerce plus pcos, 4dpo zapalenie ucha na przeciwbolowych i antbiotyku i dziś wizyta kontrolna z powodu złego posiwu z uchu... Postanowiłam zastestowac bo to zależy jakie antybiotyk dostanę i prawie spadłam z krzesła...
Ale pięknie się dziś dzień zaczyna [emoji7]
Dziękujemy Mąż będzie miał najlepszy prezent na urodziny 7 marca. Zobaczenie dwóch kresech po poronieniu daje więcej strachu niż szczesciaooooo wooowww dziewczyny!!!! ale się jaram! Ten miesiąc jest jakiś magiczny! to chyba ta wiosna!! wielkie gratulacjeeeeeeeee dzisiejszym kreseczkom! ile to dziś kreseczek?! 3? 4? oby jak najwięcej!!!!!!
Oby tylko tak dalejNom cudownie się w ogóle marzec zaczyna[emoji7][emoji3059][emoji3059][emoji3059] nawet rzekłabym lepiej niż luty[emoji5][emoji5][emoji5]