reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Dzisiaj 30dc, chce mi się rzygac i to dosłownie 😅 wczoraj próbowałam seksem wywołać wredote ale przez noc nie przyszła 🤷‍♀️ juz mnie bolal wczoraj tak brzuch ze myslalam ze dostane okresu podczas stosunku a po nim mnie puściło, więc jakby kogoś bolal brzuch to polecam 😅 no więc takie cyrki 🤷‍♀️😅

Na razie się uciszyło więc może zostaniemy tutaj, jak znowu coś takiego będzie to przejdziemy 😉
haha ja tez kiedys meza namówiłam to od razu @ przyszla 🤣 Ale na ból brzucha to jeszcze nie probowalam, moze sprobuje haha! 🤣
Może jednak objawy zwiastujace i przyniesiesz nam dobrą nowine?

reklama
No chyba tak kreska fabryczna nie wygląda [emoji16]
Jak dla Mnie pozytyw "jak w mordę strzelił"[emoji16][emoji16][emoji16]
Leć na bete I dawaj Nam tutaj znać! TRZYMAM MOCNO KCIUKI[emoji109][emoji109][emoji109]
Jest mocna właśnie, ale tyle się o tych pinkach naczytałam, a ten jest jeszcze z allegro za 3,60 zł... Mam tego drogiego z apteki i tak go trzymam na ciążę, gdybym wiedziała że jestem w ciąży to bym nim zrobiła xD
Gratulacje! Ile dni po owulacji robiłaś test?
Właśnie ciężko określić, bo dzisiaj mam 23 dc, a 15dc już na pewno było po owulacji bo byłam na USG. Musiałam mieć bardzo wcześnie owulacje.

reklama
Do góry