reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Dziewczyny!!! Chyba się udało 😱😱
Zaufać pinkowi i powiedzieć mężowi? Nie wiem co robić, jeszcze najlepsze jest to że nie wierzyłam w ten cykl. Nawet rano wzięłam test i mówię bez sensu totalnie...
IMG_20210304_065603.jpg

Dziewczyny!!! Chyba się udało 😱😱
Zaufać pinkowi i powiedzieć mężowi? Nie wiem co robić, jeszcze najlepsze jest to że nie wierzyłam w ten cykl. Nawet rano wzięłam test i mówię bez sensu totalnie...
Zobacz załącznik 1244546
Ojejku widać, nie masz innego pod ręką? Ja pewnie to bym na bete leciała i bys miala popołudniu wyniki 😉

Mam jeszcze bluecare ale on jest od 25 to nie wiem czy będzie coś widać. Chyba na betę pojadę.
W sumie już pojadę i będę miała popołudniu wynik. Masz rację
Bedziesz miala 100% pewnosci i w razie czego obejdzie się bez nakręcania, bo obstawiam ze czujesz się niepewnie a tak to by cię zżerało od środka 😉 trzymam kciuki ❤❤

No chyba tak kreska fabryczna nie wygląda [emoji16]
Jak dla Mnie pozytyw "jak w mordę strzelił"[emoji16][emoji16][emoji16]
Leć na bete I dawaj Nam tutaj znać! TRZYMAM MOCNO KCIUKI[emoji109][emoji109][emoji109]
Dziewczyny!!! Chyba się udało [emoji33][emoji33]
Zobacz załącznik 1244546

Ja tam liczę, że nie przyjdzie do Ciebie @ [emoji16][emoji16][emoji16]
I cały czas liczę, że pokażesz Nam tutaj na dniach [emoji977] [emoji4][emoji4][emoji4][emoji6]
Dzisiaj 30dc, chce mi się rzygac i to dosłownie [emoji28] wczoraj próbowałam seksem wywołać wredote ale przez noc nie przyszła [emoji2368] juz mnie bolal wczoraj tak brzuch ze myslalam ze dostane okresu podczas stosunku a po nim mnie puściło, więc jakby kogoś bolal brzuch to polecam [emoji28] no więc takie cyrki [emoji2368][emoji28]

Na razie się uciszyło więc może zostaniemy tutaj, jak znowu coś takiego będzie to przejdziemy [emoji6]

Hej, dziewczyny, wczoraj po wizycie mam chociaż ciut nadziei że będzie ok. Zbadała mnie i mam jedno dominujące jajeczko 13 mm i bardzo cieniutki endometrium co jej wygląda jak zaraz po okresie. Nie wiem czemu tak skoro nie miałam okresu. Mam działać.! [emoji846]

reklama
Do góry