reklama
Dziękujemy Mąż będzie miał najlepszy prezent na urodziny 7 marca. Zobaczenie dwóch kresech po poronieniu daje więcej strachu niż szczescia
Rozumiem to niestety..
Ale pomyśl że już musi być teraz dobrze staraj się myśleć pozytywnie i cieszyć się z dobrej nowiny
A prezentu nie mogłoby być lepszego
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Super [emoji3060][emoji2956] piękne wiadomości.
Trzymam kciuki za wszystkie [emoji3590]
Trzymam kciuki za wszystkie [emoji3590]
iza_rz_97
Gratuluję [emoji846]
Są wyniki!!! [emoji7][emoji7][emoji7]
Zobacz załącznik 1244600
Super, gratulacje [emoji846]Są wyniki!!! [emoji7][emoji7][emoji7]
Zobacz załącznik 1244600
Marcysia66
Mozna po ciuchutku gratulowaćDziewczyny!!! Chyba się udało
Zaufać pinkowi i powiedzieć mężowi? Nie wiem co robić, jeszcze najlepsze jest to że nie wierzyłam w ten cykl. Nawet rano wzięłam test i mówię bez sensu totalnie...
Zobacz załącznik 1244546
Marcysia66
Wow super duzo dzis tych 2 kresek patrze swietnie!!!Dzień dobry dziewczyny! Ten cykl był dla mnie zwariwoany, dowiedziałam się i nadżerce plus pcos, 4dpo zapalenie ucha na przeciwbolowych i antbiotyku i dziś wizyta kontrolna z powodu złego posiwu z uchu... Postanowiłam zastestowac bo to zależy jakie antybiotyk dostanę i prawie spadłam z krzesła...
reklama
No i pięknie. Mi tylko Pink prawdę mówił więc ile osób tyle opinii. Jak jesteś niecierpliwa to leć na betę. Gratulacje!!! Jak dla mnie ladna druga kreskaDziewczyny!!! Chyba się udało
Zaufać pinkowi i powiedzieć mężowi? Nie wiem co robić, jeszcze najlepsze jest to że nie wierzyłam w ten cykl. Nawet rano wzięłam test i mówię bez sensu totalnie...
Zobacz załącznik 1244546
Podziel się: