reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Ale super dziewczyny, oby teraz tylko wszystko bylo dobrze ! 🥰

Marzec sie ciekawie zaczal, w sumie w lutym tez byl wysyp na samym poczatku, jakis szczesliwy czas chyba 😃

reklama
Dziękujemy 😊 Mąż będzie miał najlepszy prezent na urodziny 7 marca.❤️ Zobaczenie dwóch kresech po poronieniu daje więcej strachu niż szczescia 😓

Rozumiem to niestety..
Ale pomyśl że już musi być teraz dobrze ❤️ staraj się myśleć pozytywnie i cieszyć się z dobrej nowiny ☺️❤️
A prezentu nie mogłoby być lepszego 🙈❤️

Są wyniki!!! 😍😍😍
IMG_20210304_102909.jpg

Woooow ale cudownie się to czyta. Cieszę się razem z Wami!!! ZAJEBISTE wiadomości!!!!!! Gratulacje 🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊

Dzień dobry dziewczyny! Ten cykl był dla mnie zwariwoany, dowiedziałam się i nadżerce plus pcos, 4dpo zapalenie ucha na przeciwbolowych i antbiotyku i dziś wizyta kontrolna z powodu złego posiwu z uchu... Postanowiłam zastestowac bo to zależy jakie antybiotyk dostanę i prawie spadłam z krzesła...
Wow super duzo dzis tych 2 kresek patrze swietnie!!!

reklama
Dziewczyny!!! Chyba się udało 😱😱
Zaufać pinkowi i powiedzieć mężowi? Nie wiem co robić, jeszcze najlepsze jest to że nie wierzyłam w ten cykl. Nawet rano wzięłam test i mówię bez sensu totalnie...
Zobacz załącznik 1244546
No i pięknie. Mi tylko Pink prawdę mówił więc ile osób tyle opinii. Jak jesteś niecierpliwa to leć na betę. Gratulacje!!! Jak dla mnie ladna druga kreska :)

Do góry