reklama
Aileen31
Fanka BB :)
Kreskę widać Może zrób jutro innym testem i zobaczysz Trzymam mocno kciukiDziewczyny!!! Chyba się udało
Zaufać pinkowi i powiedzieć mężowi? Nie wiem co robić, jeszcze najlepsze jest to że nie wierzyłam w ten cykl. Nawet rano wzięłam test i mówię bez sensu totalnie...
Zobacz załącznik 1244546
Lily2389
Ojejku widać, nie masz innego pod ręką? Ja pewnie to bym na bete leciała i bys miala popołudniu wynikiDziewczyny!!! Chyba się udało
Zaufać pinkowi i powiedzieć mężowi? Nie wiem co robić, jeszcze najlepsze jest to że nie wierzyłam w ten cykl. Nawet rano wzięłam test i mówię bez sensu totalnie...
Zobacz załącznik 1244546
Ania936
Mam jeszcze bluecare ale on jest od 25 to nie wiem czy będzie coś widać. Chyba na betę pojadę.Ojejku widać, nie masz innego pod ręką? Ja pewnie to bym na bete leciała i bys miala popołudniu wyniki
W sumie już pojadę i będę miała popołudniu wynik. Masz rację
Lily2389
Bedziesz miala 100% pewnosci i w razie czego obejdzie się bez nakręcania, bo obstawiam ze czujesz się niepewnie a tak to by cię zżerało od środka trzymam kciuki ❤❤Mam jeszcze bluecare ale on jest od 25 to nie wiem czy będzie coś widać. Chyba na betę pojadę.
W sumie już pojadę i będę miała popołudniu wynik. Masz rację
AnetaManiak
No chyba tak kreska fabryczna nie wygląda [emoji16]
Jak dla Mnie pozytyw "jak w mordę strzelił"[emoji16][emoji16][emoji16]
Leć na bete I dawaj Nam tutaj znać! TRZYMAM MOCNO KCIUKI[emoji109][emoji109][emoji109]
Jak dla Mnie pozytyw "jak w mordę strzelił"[emoji16][emoji16][emoji16]
Leć na bete I dawaj Nam tutaj znać! TRZYMAM MOCNO KCIUKI[emoji109][emoji109][emoji109]
Dziewczyny!!! Chyba się udało [emoji33][emoji33]
Zobacz załącznik 1244546
AnetaManiak
Ja tam liczę, że nie przyjdzie do Ciebie @ [emoji16][emoji16][emoji16]
I cały czas liczę, że pokażesz Nam tutaj na dniach [emoji977] [emoji4][emoji4][emoji4][emoji6]
I cały czas liczę, że pokażesz Nam tutaj na dniach [emoji977] [emoji4][emoji4][emoji4][emoji6]
Dzisiaj 30dc, chce mi się rzygac i to dosłownie [emoji28] wczoraj próbowałam seksem wywołać wredote ale przez noc nie przyszła [emoji2368] juz mnie bolal wczoraj tak brzuch ze myslalam ze dostane okresu podczas stosunku a po nim mnie puściło, więc jakby kogoś bolal brzuch to polecam [emoji28] no więc takie cyrki [emoji2368][emoji28]
Na razie się uciszyło więc może zostaniemy tutaj, jak znowu coś takiego będzie to przejdziemy [emoji6]
iza_rz_97
Hej, dziewczyny, wczoraj po wizycie mam chociaż ciut nadziei że będzie ok. Zbadała mnie i mam jedno dominujące jajeczko 13 mm i bardzo cieniutki endometrium co jej wygląda jak zaraz po okresie. Nie wiem czemu tak skoro nie miałam okresu. Mam działać.! [emoji846]
reklama
Katia90
Gratulacje! Ile dni po owulacji robiłaś test?Dziewczyny!!! Chyba się udało
Zobacz załącznik 1244546
Podziel się: