angeliskax
Moderator
Hej to te pytanie moze zadaj na mamusiach? Będziesz miała szybciej odpowiedźZ ciekawości zapytam, Dziewczyny z II kreseczkami, wszystkie mialyscie plamienie implantacyjne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej to te pytanie moze zadaj na mamusiach? Będziesz miała szybciej odpowiedźZ ciekawości zapytam, Dziewczyny z II kreseczkami, wszystkie mialyscie plamienie implantacyjne?
Ja miałam wczoraj (31dc) troszkę brązowego śluzu ale czy to było z implantacji . Chyba zaczynam odczuwać pierwsze objawy mdli mnie, w nocy 3 razy musiałam wstawać na siku z bulem brzucha i piersi bolą. A jak się popsikałam perfumem to prawie zwymiotywałam.Z ciekawości zapytam, Dziewczyny z II kreseczkami, wszystkie mialyscie plamienie implantacyjne?
Ja miałam wczoraj (31dc) troszkę brązowego śluzu ale czy to było z implantacji [emoji848] . Chyba zaczynam odczuwać pierwsze objawy mdli mnie, w nocy 3 razy musiałam wstawać na siku z bulem brzucha i piersi bolą. A jak się popsikałam perfumem to prawie zwymiotywałam.
Tak pisałam o tym wczoraj. Dziś zrobiłam jeszcze 1 test i dzisiejsza kreska zdecydowanie ciemniejsza od wczorajszej. Kusi mnie jeszcze iść jutro na betę żeby mieć pewność czy prawidłowy przyrost.Objawy czego odczuwasz? Robiłaś test?
Moj wynik w 7 dniu po teście pozytywnym owulacyjnym , czy To normalne taki wysoki?Progesteron się zmienia w trakcie trwania cyklu, wiec dobry to pojęcie bardzo względne. Jeśli chcesz sprawdzić go w szczycie, to 7-8 dpo.
Tak pisałam o tym wczoraj. Dziś zrobiłam jeszcze 1 test i dzisiejsza kreska zdecydowanie ciemniejsza od wczorajszej. Kusi mnie jeszcze iść jutro na betę żeby mieć pewność czy prawidłowy przyrost.
Też tak pomyślałam że implantacja musiała być wcześniej. Może po prostu jakieś pozostałości po implantacji które dopiero teraz wyszły bo było to koloru brązowego. A ciekawość przyrostu bety pewnie mnie pokona i pojadę jutro sprawdzićOki bo zmyliło mnie to plamienie implantacyjne.
Generalnie jak juz masz bete wskazująca na ciążę i pozytywne testy to to plamienie nie jest implantacyjne.
Jeśli sie masz martwić to zrób sobie przyrost i na pewno będziesz spokojniejsza [emoji16]
Moj wynik w 7 dniu po teście pozytywnym owulacyjnym , czy To normalne taki wysoki?
Też tak pomyślałam że implantacja musiała być wcześniej. Może po prostu jakieś pozostałości po implantacji które dopiero teraz wyszły bo było to koloru brązowego. A ciekawość przyrostu bety pewnie mnie pokona i pojadę jutro sprawdzić [emoji4]