reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Ajjj sugeruje się właśnie i nie nastawiam, został mi jeden test o czułości 10, jutro 28 dc, w środę powinna być ta jędza 😅 gorzej jak znowu się popierdaczy i cykl 51 dni 😅😅 uwierzyłam ze ta owu byla wtedy idealnie 14dc, wiec tego się trzymam 😅❤ a u ciebie jak tam? 😉
Wstrzymaj się z tym testem 😍 Zrób sobie dzien po? Zawsze to jak przyjdzie @ to oszczędzisz na tescie! Ja czulam, że @ przyjdzie mimo ze spozniala sie 2 dni 🙈 Moze przyjdzie taki czas, ze bedziemy w ciazy i będziemy to od razu wiedziały? Kurcze, jakieś my niecierpliwe jestesmy 😅

reklama
Wstrzymaj się z tym testem 😍 Zrób sobie dzien po? Zawsze to jak przyjdzie @ to oszczędzisz na tescie! Ja czulam, że @ przyjdzie mimo ze spozniala sie 2 dni 🙈 Moze przyjdzie taki czas, ze bedziemy w ciazy i będziemy to od razu wiedziały? Kurcze, jakieś my niecierpliwe jestesmy 😅

A cierpliwość dziecko przetestuje jak nikt, więc warto nad nią popracować. 😁😂

Sikne jutro ale z porannego, to będzie 15dpo wiec juz powinno coś wyjsc, a mam jutro rocznicę z chłopem i wole wiedzieć dla świętego spokoju 😉

Wiesz, owu może się przesunąć w obie strony. Może ten cykl będziesz miała krótszy [emoji14] ja jestem przed @, a śluz mam bardziej mokry niż w płodne (w moim odczuciu) [emoji23] a napewno nie jestem przed owulacja, bo to akurat było sprawdzane u gina [emoji16] ale mówię tylko i wyłącznie z własnej perspektywy, śluzu płodnego nie mam jakiś ogromnych ilości przy owu ani innych objawów żebym sama mogła owu „odczuć”, za to u mnie testy owulacyjne sprawdzają się od już ponad 7 miesięcy, wiec w moim przypadku to one są dla mnie pewnego rodzaju wyznacznikiem (potwierdzone na kilkumiesiecznych monitoringach u 2 różnych ginow [emoji6]).
Ja też nie należę do kobiet, które wszystko czują, a na monitoringu jeszcze w życiu nie byłam 😅 testy sprawdzają się też u mnie w miarę ok. Dziękuję za odpowiedzi, to teraz spokojnie czekam na okres😉
albo i nie?😼

Ja też nie należę do kobiet, które wszystko czują, a na monitoringu jeszcze w życiu nie byłam [emoji28] testy sprawdzają się też u mnie w miarę ok. Dziękuję za odpowiedzi, to teraz spokojnie czekam na okres[emoji6]
albo i nie?[emoji78]

Oby nie [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Monitoring pierwotnie miałam z przypadku, gin sprawdzała czy coś się dzieje podczas cyklu bo plamilam. Z kolei po zmianie gina ta druga to uwielbia wszystko wiedzieć, wiec koniecznie chciała mieć pewność ze napewno do owu dochodzi i czy testy owu pokrywają się z usg [emoji16]

Też się zawsze trzymam testowania 15dpo tylko jakoś nigdy nie mam okazji zatestowac [emoji85] i też jutro mam rocznicę z chłopem [emoji4]
I tak czuje ze nic z tego 🤷‍♀️ tylko czekam aż szyjka się otworzy bo się zamknęła w sobie 😅 mam dużo sluzu tam w srodku, nieciagnacego się i takie delikatne gluty 😅 co teoretycznie jest typowym śluzem przed @ 😅 skurcze brzucha juz mam, sutki dalej bolą to tylko czekać na wredną @ 😅 mój PMS jest ewidentnie okropny w tym miesiącu 😅

I tak czuje ze nic z tego 🤷‍♀️ tylko czekam aż szyjka się otworzy bo się zamknęła w sobie 😅 mam dużo sluzu tam w srodku, nieciagnacego się i takie delikatne gluty 😅 co teoretycznie jest typowym śluzem przed @ 😅 skurcze brzucha juz mam, sutki dalej bolą to tylko czekać na wredną @ 😅 mój PMS jest ewidentnie okropny w tym miesiącu 😅
Haha Lily czyżby to przypadkiem nie jest jednak ta ciąża? haha

U mnie też ten cykl płata figle, tym razem mi ciagle niedobrze i boli mnie brzuch. Dla jasności nie kojarzę tego z ciąża, bo dopiero mam 9dpo, poprostu mój PMS mnie zadziwia tym razem 😃 Cokolwiek zjem to mi się dźwiga zaraz (oprócz ciastek 😂)

reklama
U mnie też ten cykl płata figle, tym razem mi ciagle niedobrze i boli mnie brzuch. Dla jasności nie kojarzę tego z ciąża, bo dopiero mam 9dpo, poprostu mój PMS mnie zadziwia tym razem 😃 Cokolwiek zjem to mi się dźwiga zaraz (oprócz ciastek 😂)
Te nasze organizmy lubią postać figle. To cykl to inna historia. U mnie 27dc. I że świeca w tym cyklu szukać jakichkolwiek znaków nadchodzącej 🙉 piersiatka w formie życia, żadnych boli podbrzusza 😊

Do góry