reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Mi też na początek grudnia pokazuje ,ale że moje dzieci się ok 2 tygodnie wcześniej rodziły to liczę że jeśli by się udało w tym lub następnym cyklu to jeszcze w 2021 urodzę 🙂

Ehh, ja myślałam że jak powiem że w danym miesiącu robimy dziecko to tak będzie i nawet 2 razy się udało 😆 i dopiero decydując się na 3 widzę ile wtedy miałam szczęścia .

No ja też o z tym trzecim mam pod górkę. 😀

reklama
Mi też zostały 2 cykle żeby urodzić w 2021. Zależało by mi żeby mieć różnica między dziećmi 3 a nie 4 lata, bo między córką a synem mam 5 lat i jest kosmos, ale życie zweryfikuje. Pozostaje mieć nadzieję że jednak się uda, choć chyba mam jakiś problem z hormonami po poronieniu bo dzieją się cuda na kiju, np teraz 2 dni plamilam a teraz już 2gi dzień nie plamię a @ powinna być jutro. Gdyby nie beta poniżej 1 i progesteron lekko powyżej 3 pomyslalabym że to implantacyjne a tak sama nie wiem coś się dzieje... chyba bez badań się nie obejdzie.

Ja się jakoś dziwnie czuję, pobolewa mnie podbrzusze od 2dni jakby doszło w nim do jakiejś eksplozji 😅 według temperatury jakieś 4dpo chociaż nie jestem pewna tych obliczeń.

Mi też na początek grudnia pokazuje ,ale że moje dzieci się ok 2 tygodnie wcześniej rodziły to liczę że jeśli by się udało w tym lub następnym cyklu to jeszcze w 2021 urodzę 🙂

Ehh, ja myślałam że jak powiem że w danym miesiącu robimy dziecko to tak będzie i nawet 2 razy się udało 😆 i dopiero decydując się na 3 widzę ile wtedy miałam szczęścia .
U mnie dokładnie tak samo, córcia 11 dni przed terminem a syn 10dni przed. Też 2 ciążę bez problemów córcia 1cs, syn 2cs. Może już za stara jestem 😉🙈

reklama
Ja w grudniu 34[emoji2356]fakt, że dopiero 30 grudnia no ale też bym chciała raczej jeszcze w tym roku drugiego brzdąca.
A Ja chyba w końcu witam się w 1dc [emoji5]
Temperatura dzisiaj spadła już konkretnie i coraz więcej krwi w śluzie. Ale najlepsze jest to, że kompletnie żadnych dolegliwości [emoji16][emoji16][emoji16] także chyba maca działa. No ale za to od wczoraj migrena[emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Ja w styczniu 34 będę miała więc tym bardziej chcialabym jeszcze w tym roku się załapać na rodzenie

Do góry