reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Cześć dziewczyny ;) co tam u Was? U mnie nic ciekawego, mam wrażenie, że w tym cyklu nie udało mi się zajść w ciążę...
U mnie podobne odczucie, dziś 24dc. Nawet nie planuje zakupu testu ciazowego. Przytulanki że względu na dolegliwości zoladkowe w teoretyczne dni płodne były w 14dc, potem kilka dni posuchy. Nie bolą piersi, nie bolą jajniki. Zero objawów żeby coś miało nastąpić.

reklama
U mnie byłby to 3.12, sprawdziłam to od razu jak tylko rozpoczęłam nowy cykl 😂. Kiedyś mówiłam, że jak będę planować dziecko, to chcę żeby się urodziło w pierwszej połowie roku, ewentualnie w wakacje. To było jeszcze wtedy, kiedy myślałam że zajście w ciążę to pikuś 🙂
Tez tak planowalam, ze urodze sobie na wakacje. Jeszcze najlepiej ze mowilam ze nie chce zimowego dzieciaka 😂😂 Jakie to glupie, teraz widze ze z dzieckiem planow nie nalezy robic haha 😂

Tez tak planowalam, ze urodze sobie na wakacje. Jeszcze najlepiej ze mowilam ze nie chce zimowego dzieciaka 😂😂 Jakie to glupie, teraz widze ze z dzieckiem planow nie nalezy robic haha 😂
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja tak myślałam 🤣 Potem zaczęłam czytać forum i zorientowałam się, że to nie jest koncert życzeń. Skakałabym z radości jakbym się dowiedziała, że jeszcze w tym roku zostanę mamą. Na razie jestem w dobrej myśli, bo to dopiero nasz 2 cykl starań, ale przynajmniej zdałam sobie sprawę z tego, że nie wszystko da się w życiu zaplanować.

U mnie byłby to 3.12, sprawdziłam to od razu jak tylko rozpoczęłam nowy cykl 😂. Kiedyś mówiłam, że jak będę planować dziecko, to chcę żeby się urodziło w pierwszej połowie roku, ewentualnie w wakacje. To było jeszcze wtedy, kiedy myślałam że zajście w ciążę to pikuś 🙂
o mamo miałam dokładnie tak samo! a teraz oby się udało! ja mam wg apki jeżeli się uda to 02.12.2020 więc bliskoo :)

u mnie to samo! najgorsze w sumie ze w listopadzie zaszłam w ciążę - poród na sierpień by był.. niestety poroniłam. a teraz modlę się o udany cykl już aby był nie patrząc na to w jakim miesiącu się urodzi 😂

a i dodam że mi dość późno się włączył instynkt, bo staram się dopiero o pierwsze dziecko a w drugiej polowie roku konczę 34lata

reklama
Uhhhh 🤩 trzymajcie kciuki! Działamy pełną parą 😂😉

Załączniki

• 0BF030DD-7CE2-4193-B0BD-3C5178D166DD.png
    0BF030DD-7CE2-4193-B0BD-3C5178D166DD.png
    371,8 KB · Wyświetleń: 108
Do góry