reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Mi też na początek grudnia pokazuje ,ale że moje dzieci się ok 2 tygodnie wcześniej rodziły to liczę że jeśli by się udało w tym lub następnym cyklu to jeszcze w 2021 urodzę 🙂

Ehh, ja myślałam że jak powiem że w danym miesiącu robimy dziecko to tak będzie i nawet 2 razy się udało 😆 i dopiero decydując się na 3 widzę ile wtedy miałam szczęścia .

No ja też o z tym trzecim mam pod górkę. 😀

reklama
Mi też zostały 2 cykle żeby urodzić w 2021. Zależało by mi żeby mieć różnica między dziećmi 3 a nie 4 lata, bo między córką a synem mam 5 lat i jest kosmos, ale życie zweryfikuje. Pozostaje mieć nadzieję że jednak się uda, choć chyba mam jakiś problem z hormonami po poronieniu bo dzieją się cuda na kiju, np teraz 2 dni plamilam a teraz już 2gi dzień nie plamię a @ powinna być jutro. Gdyby nie beta poniżej 1 i progesteron lekko powyżej 3 pomyslalabym że to implantacyjne a tak sama nie wiem coś się dzieje... chyba bez badań się nie obejdzie.

Ja się jakoś dziwnie czuję, pobolewa mnie podbrzusze od 2dni jakby doszło w nim do jakiejś eksplozji 😅 według temperatury jakieś 4dpo chociaż nie jestem pewna tych obliczeń.

Mi też na początek grudnia pokazuje ,ale że moje dzieci się ok 2 tygodnie wcześniej rodziły to liczę że jeśli by się udało w tym lub następnym cyklu to jeszcze w 2021 urodzę 🙂

Ehh, ja myślałam że jak powiem że w danym miesiącu robimy dziecko to tak będzie i nawet 2 razy się udało 😆 i dopiero decydując się na 3 widzę ile wtedy miałam szczęścia .
U mnie dokładnie tak samo, córcia 11 dni przed terminem a syn 10dni przed. Też 2 ciążę bez problemów córcia 1cs, syn 2cs. Może już za stara jestem 😉🙈

reklama
Ja w grudniu 34[emoji2356]fakt, że dopiero 30 grudnia no ale też bym chciała raczej jeszcze w tym roku drugiego brzdąca.
A Ja chyba w końcu witam się w 1dc [emoji5]
Temperatura dzisiaj spadła już konkretnie i coraz więcej krwi w śluzie. Ale najlepsze jest to, że kompletnie żadnych dolegliwości [emoji16][emoji16][emoji16] także chyba maca działa. No ale za to od wczoraj migrena[emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Ja w styczniu 34 będę miała więc tym bardziej chcialabym jeszcze w tym roku się załapać na rodzenie

Do góry